Kaip pasigaminti ganache su kondensuotu pienu ir grietine

Kaip pasigaminti ganache su kondensuotu pienu ir grietine

Ganache yra skani aprėptis, naudojama įvairių rūšių desertuose, tokiuose kaip pyragai, pyragai ir keksiukai. Jis pagamintas iš išlydyto grietinėlės derinio su grietine, todėl atsiranda kreminė tekstūra ir nenugalimas skonis. Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip pasigaminti ganache versiją, naudojant kondensuotą pieno ir pieno kremą.

ingredientai:

  • 200 g tamsaus šokolado
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 dėžutė grietinės grietinės

paruošimo režimas:

  1. Susmulkinkite tamsų šokoladą į mažus gabalėlius ir atidėkite.
  2. Keptuvėje įpilkite kondensuoto pieno ir kremo.
  3. Keptuvę nuneškite ant silpnos ugnies ir nuolat maišykite iki vienalyčio mišinio.
  4. Į mišinį įpilkite susmulkinto šokolado ir maišykite, kol šokoladas bus visiškai ištirpęs ir įtrauktas.
  5. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite ganache atvėsti prieš pat naudojimą.
  6. Dabar, kai išmokote gaminti ganache su kondensuotu pienu ir grietine, galite jį naudoti norėdami padengti mėgstamus pyragus, pyragus ir keksiukus. Ganache taip pat gali būti naudojamas kaip desertų įdaras ar sekimas. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!

    patarimas: Jei jums labiau patinka nuoseklesnis ganache, galite pridėti mažiau grietinės. Jei jums labiau patinka kremingesnis ganache, įpilkite šiek tiek daugiau grietinės.

    Taip pat pabandykite pakeisti naudojamo šokolado tipą, pavyzdžiui, pieno šokoladą ar baltąjį šokoladą, kad gautumėte skirtingus ganache skonius.

    Tikimės, kad jums patiko šis ganache receptas su kondensuotu pienu ir grietine. Dalykitės su savo draugais ir šeima ir mėgaukitės šia skania aprėptis savo desertuose!

Scroll to Top