Kaip ištrinti „Google Maps“ įmonę

Kaip ištrinti „Google Maps“ įmonę

Šiomis dienomis bet kuriai įmonei būtina turėti internete. Viena iš populiariausių platformų tai yra „Google Maps“, leidžianti vartotojams rasti informacijos apie vietinius verslus, tokius kaip adresas, darbo laikas ir klientų reitingai. Tačiau gali būti atvejų, kai reikia ištrinti savo „Google Maps“ įmonę, nes jūs uždarote ar keičiate savo vietą. Šiame straipsnyje parodysime, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio.

1. Eik „Google My Business“

Pirmasis „Google Maps“ verslo ištrinimo žingsnis yra pasiekti „Google“ mano verslą. Tai yra „Google“ platforma, leidžianti valdyti verslo informaciją apie paieškos rezultatus ir „Google“ žemėlapius. Prisijunkite „Google“ paskyroje mano verslas naudodamas jūsų kredencialus.

2. Pasirinkite įmonę, kurią norite ištrinti

Prisijungę pamatysite visų valdomų įmonių sąrašą. Pasirinkite įmonę, kurią norite ištrinti iš „Google Maps“.

3. Prieiga prie įmonės nustatymų

Pasirinktoje įmonės valdymo skydelyje rasite keletą konfigūracijos parinkčių. Norėdami pasiekti įmonės nustatymus, spustelėkite „Nustatymai“.

4. Riedėkite iki puslapio pabaigos

Susikreipkite puslapį iki pabaigos, kur rasite parinktį „Delete Company“. Spustelėkite šią parinktį, kad pradėtumėte ištrynimo procesą.

5. Patvirtinkite išimtį

Bus rodomas patvirtinimo langas, kuriame teigiama, kad bendrovės ištrynimas taip pat pašalins visą su ja susijusią informaciją paieškos rezultatuose ir „Google Maps“. Atidžiai perskaitykite informaciją ir, jei esate tikri, kad norite tęsti, spustelėkite „Ištrinti“.

Patvirtinus ištrynimą, jūsų verslas bus pašalintas iš „Google Maps“ ir nebebus rodomas paieškos rezultatuose. Svarbu tai, kad šis procesas gali užtrukti šiek tiek laiko, ir gali prireikti palaukti kelias savaites, kol jūsų verslas bus visiškai pašalintas.

Visada rekomenduojama atnaujinti savo kontaktą ir adresuoti informaciją kituose internetiniuose kataloguose ir socialinės žiniasklaidos platformose, kad jūsų klientai galėtų lengvai ją rasti, net ir pašalinus „Google Maps“.

Tikimės, kad šis vadovas buvo naudingas norint suprasti, kaip ištrinti „Google Maps“ įmonę. Jei turite klausimų ar jums reikia daugiau informacijos, susisiekite su mumis.

Scroll to Top