Kaip ištrinti „Uber“ transporto priemonę

Kaip ištrinti „Uber“ transporto priemonę

Jei esate „Uber“ vairuotojas ir norite ištrinti transporto priemonę iš savo sąskaitos, reikia atlikti keletą veiksmų, kurių reikia atlikti. Šiame straipsnyje mes paaiškinsime procesą žingsnis po žingsnio, kad padėtume pašalinti transporto priemonę iš „Uber“.

1 žingsnis: Prieiga prie savo paskyros

Norėdami pradėti, eikite į savo „Uber“ paskyrą naudodamiesi prisijungimo ir slaptažodžiu. Norėdami pasiekti platformą, būtinai naudokite teisingus kredencialus.

2 veiksmas: Naršykite į transporto priemonės nustatymus

Savo paskyros valdymo skydelyje ieškokite parinkties „transporto priemonės nustatymai“ arba kažkas panašaus. Paprastai šią parinktį galima rasti šoniniame meniu arba profilio nustatymuose.

3 veiksmas: pasirinkite transporto priemonę, kurią norite ištrinti

transporto priemonės nustatymų puslapyje pamatysite visų su jūsų sąskaita susijusių transporto priemonių sąrašu. Suraskite norimą ištrinti transporto priemonę ir spustelėkite ją, kad pasiektumėte valdymo parinktis.

4 veiksmas: raskite pašalinimo parinktį

Vykdydami transporto priemonių valdymo parinktis, ieškokite išimties ar pašalinimo parinkties. Ši parinktis gali skirtis priklausomai nuo programos versijos ar jūsų naudojamos „Uber“ svetainės.

5 veiksmas: patvirtinkite išskirtinumą

Suradę pašalinimo parinktį, greičiausiai jūsų bus paprašyta patvirtinti jūsų pasirinkimą. Atidžiai perskaitykite pateiktą informaciją ir patvirtinkite, kad norite ištrinti transporto priemonę iš savo sąskaitos.

6 veiksmas: patikrinkite deleciją

Patvirtinę ištrynimą, įsitikinkite, kad transporto priemonė sėkmingai pašalinta iš jūsų sąskaitos. Dar kartą patikrinkite transporto priemonių, susijusių su jūsų sąskaita, sąrašą, kad įsitikintumėte, jog aptariamos transporto priemonės nebėra.

Dabar, kai žinote, kaip ištrinti „Uber“ transporto priemonę, galite efektyviau valdyti savo parką. Atminkite, kad neįtraukę, jums gali tekti dar kartą pereiti patikrinimo procesą, jei nuspręsite ateityje pridėti transporto priemonę prie savo sąskaitos.

Tikimės, kad šis vadovas buvo naudingas ir kad jūs sugebėjote sėkmingai ištrinti „Uber“ transporto priemonę. Jei turite daugiau klausimų ar jums reikia papildomos pagalbos, rekomenduojame susisiekti

Scroll to Top