Kaip gaminti japoniškus makaronus

Kaip gaminti japoniškus makaronus: skani maisto gaminimo patirtis

Jei esate japoniškos virtuvės mėgėjas, tikrai išbandėte skanius japoniškus makaronus kai kuriuose specializuotuose restoranuose. Bet ar žinojai, kad šį subtilumą įmanoma padaryti namuose? Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti autentiškus japoniškus makaronus, dar žinomus kaip ramen.

būtini ingredientai:

  • 300 g japonų makaronų
  • 1 litras vištienos sultinio ar daržovių
  • 2 šaukštai Shoyu
  • 1 šaukštas sake
  • 1 šaukštelis sezamo aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 malta česnako skiltelė
  • 1 tarkuoto imbiero gabalas
  • virti kiaulienos griežinėliai (neprivaloma)
  • Virtiniai kiaušiniai (neprivalomi)
  • česnakai susmulkinti, kad papuoštų

žingsnis po žingsnio:

1. Sultinio paruošimas:

keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite vištienos sultinį ar daržoves. Įpilkite shoyu, sake, sezamo aliejaus, cukraus, susmulkinto česnako ir tarkuoto imbiero. Kelias minutes užvirkite, kad skoniai sumaišytų.

2. Makaronų gaminimas:

Kol sultinys verda, kepkite japoniškus makaronus pagal pakavimo instrukcijas. „Al Dente“ gauti paprastai reikia apie 3–5 minutes. Nusausinkite makaronus ir atidėkite.

3. Važiavimas patiekalu:

Į didelį dubenį padėkite virtus makaronus. Supilkite karštą sultinį ant makaronų. Jei norite, įpilkite virtų kiaulienos griežinėlių ir virtų kiaušinių per pusę. Užbaikite susmulkintus laiškinius česnakus, kad pridėtumėte šviežumo.

papildomi patarimai:

Kad jūsų japoniški makaronai būtų dar skanesni, galite pridėti kitų ingredientų, tokių kaip grybai, pupelės, kukurūzai, Nori (jūros dumbliai) ir net pakepintos daržovės. Naudokite savo kūrybiškumą ir išbandykite įvairius derinius!

Dabar, kai jūs žinote, kaip gaminti japoniškus makaronus, atėjo laikas nešvarioms rankoms ir nustebinti draugus ir šeimą šiuo rytiniu malonumu. Nepamirškite pakoreguoti ingredientų kiekių pagal žmonių, kurie paragaus šio delikateso, skaičių.

Geras apetitas!

Scroll to Top