Kaip pasigaminti Mariscada

Kaip namie pasigaminti skanių jūros gėrybių

Jei esate jūros gėrybių gerbėjas, jūs tikrai girdėjote apie jūros gėrybes. Šis tradicinis receptas yra tikras skonių sprogimas ir sujungia įvairių tipų vėžiagyvius vienoje lėkštėje. Jei jums įdomu žinoti, kaip namuose paruošti skanias jūros gėrybes, skaitykite toliau!

ingredientai:

  • 500 g midijų
  • 500 g krevečių
  • 500 g kalmarų
  • 500 g jūros gėrybių
  • 2 svogūnai
  • 4 česnako skiltelės
  • 2 pomidorai
  • 1 raudonieji pipirai
  • 1 geltoni pipirai
  • 1 koriandro šaka
  • 1 puodelis baltojo vyno
  • alyvuogių aliejus
  • Druska ir pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite nuo gerai išvalydami visus vėžiagyvius, pašalindami midijų apvalkalus ir barzdas, nulupdami krevetes ir supjaustydami kalmarą į žiedus.
  2. Smulkiai pjaustykite svogūną, česnaką, pomidorus ir paprikas.
  3. Didelėje keptuvėje įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  4. Įpilkite pomidorų ir susmulkintų paprikų ir keletą minučių virkite.
  5. Įpilkite vėžiagyvių ir lašinkite baltu vynu. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  6. Uždenkite keptuvę ir virkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 minučių arba tol, kol jūros gėrybės iškeps.
  7. Tuo tarpu supjaustykite kalendrą.
  8. Kai vėžiagyviai yra paruošti, pabarstykite kalendrą ir patiekite karštą.
  9. Jūros gėrybės yra universalus patiekalas, kurį gali lydėti balti ryžiai, duona ar virtos bulvės. Be to, galite pridėti kitų pasirinktų jūros gėrybių, tokių kaip aštuonkojai ar šukutės, kad jūsų vėžiagyviai būtų dar ypatingesni.

    Dabar, kai žinote, kaip namuose pasigaminti skanių jūros gėrybių, nešvaistykite laiko ir išbandykite šį nuostabų receptą. Nustebink savo svečius ar mėgaukitės specialia vakariene su šeima. Geras apetitas!

Scroll to Top