Kaip pasidaryti sruogus ant plaukų vien tik su aliuminio folija

Kaip padaryti plaukus vieni vieni su aliuminio popieriumi

Jei ieškote būdo, kaip atnaujinti savo išvaizdą, nereikia eiti į saloną, puiki išeitis gali būti plaukų spynos su aliuminio folija. Be to, kad esate paprasta technika, galite padaryti viską savarankiškai, patogiai savo namuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad pasiektume nuostabų rezultatą. Nagi!

1 žingsnis: paruošimas

Prieš pradėdami, svarbu paruošti visas reikiamas medžiagas. Jums reikės:

  • aliuminio folija
  • Šukos
  • dažai ar balinimas
  • Pirštinės
  • Brush
  • kirpėjai
  • veidrodis

2 veiksmas: laidų atskyrimas

Kai medžiagos yra rankoje, laikas atskirti laidus, kurie bus surišti. Galite pasirinkti sruogų kiekį ir plotį pagal norimą rezultatą. Naudokite šuką, kad padalintumėte laidus.

3 žingsnis: dažų arba balinimo pritaikymas

Dabar atėjo laikas pritaikyti tinktūrą ar balinimą ant atskirų sruogų. Būtinai laikykitės pasirinktų produkto instrukcijų ir mūvėkite pirštines, kad apsaugotumėte rankas. Naudokite teptuką, kad produktas tolygiai paskirstytų ant sruogų.

4 žingsnis: Aliuminio folijos įtraukimas

Taikydami dažus ar balinimą, apvyniokite kiekvieną sruogą aliuminio folija. Tai padės pagerinti spalvų poveikį ir neleis produktams liečiant likusius plaukus. Aliuminio foliją pritvirtinkite plaukų segtukais.

5 žingsnis: laukimo laikas

Dabar reikia laukti veiksmo laiko ar balinimo. Šis laikas gali skirtis atsižvelgiant į naudojamą produktą, tada patikrinkite pakuotės instrukcijas. Laukdami galėsite mėgautis knygos skaitymu, filmo žiūrėjimu ar bet kurios kitos jums patinkančios veiklos.

6 žingsnis: nuplaukite ir apdaila

Po laukimo laiko atėjo laikas nuplauti plaukus. Atsargiai nuimkite foliją ir nuplaukite laidus šiltu vandeniu. Spalvotiems plaukams naudokite tinkamą šampūną ir kondicionierių. Baigkite kaip įprasta, naudodami džiovintuvą, plokščią geležies kiekį arba leiskite jam natūraliai išdžiūti.

Dabar jūs žinote, kaip pasidaryti plaukų sruogas vieni su aliuminio folija. Atminkite, kad prieš pradėdami dažyti ar balinti, visada laikykitės naudojamų produktų instrukcijų ir atlikdami alerginį testą. Smagiai ir rokok su savo nauja išvaizda!

Scroll to Top