Kaip pasigaminti miltų

Kaip pasigaminti miltų melą

Jei esate Brazilijos delikatesų gerbėjas, jūs tikrai girdėjote apie sulankstomą melą. Šis skanus delikatesas yra sausainių rūšis, pagaminta iš saldaus pabarstymo, kuris tirpsta burnoje. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip padaryti sulankstymą namuose. Nagi!

ingredientai:

  • 500 g saldus pabarstykite
  • 200 g nesūdyto sviesto
  • 3 kiaušiniai
  • 1 puodelis pieno arbatos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite pieną, sviestą, druską ir cukrų, kol viri.
  2. Į didelį dubenį padėkite saldžius miltus.
  3. Supilkite karštą mišinį ant miltų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Tegul tešla šiek tiek atvėsina ir įpilkite kiaušinių po vieną, gerai maišant su kiekvienu papildymu.
  5. Perkelkite tešlą į „Pitanga“ snukio maišą.
  6. Suteptame kepimo inde, padarykite mažus rausvus su tešla, palikdami tarpus tarpus.
  7. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° C temperatūroje maždaug 20 minučių arba tol, kol miltai guli auksiniai.
  8. Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti prieš patiekdami.
  9. Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti miltų, tiesiog nuspręskite rankas ir džiuginkite šį tradicinį Brazilijos receptą. Miltų melas puikiai tinka lydėti kavą ar popietės arbatą. Pabandykite nustebinti savo draugus ir šeimos narius šiuo skaniu subtilumu!

    geras apetitas!

Scroll to Top