Kaip pasigaminti putėsius su tangu

Kaip pasidaryti putėsius su tang

Jei ieškote greito ir skanaus deserto, „Tang Mousse“ yra puikus pasirinkimas. Vos su keliais ingredientais ir keliais paprastais žingsniais galite sukurti gaivų ir skanų desertą, kad visa šeima galėtų mėgautis. Šiame tinklaraštyje mes žingsnis po žingsnio išmokysime, kaip pasidaryti putėsius su Tang.

ingredientai:

  • 1 pakuotė, kurioje nėra želatinos miltelių
  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 jūsų pasirinkimo skonio pakuotė
  • Karštas vanduo

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: Gelatinos paruošimas

Pirmiausia ištirpinkite skonio želatinos miltelius 5 šaukštuose karšto vandens. Gerai išmaišykite, kol želatina visiškai ištirps.

2 žingsnis: ingredientų sumaišymas

Dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną, grietinę ir tango miltelius. Įpilkite ištirpintos želatinos ir viską gerai išmaišykite iki vienalyčio mišinio.

3 žingsnis: Softflower

Supilkite mišinį į atskirus puodelius arba didelį indą. Uždenkite filmo popieriumi ir šaldykite mažiausiai 4 valandas arba iki tvirtos.

4 žingsnis: aptarnavimas

Po aušinimo laiko jūsų putėsiai su Tangu bus paruoštas patiekti. Jei norite, galite papuošti citrinų ar apelsinų žieve. Patiekite šaltai ir mėgaukitės!

Dabar, kai žinote, kaip pasidaryti putėsius su Tangu, išbandykite įvairius „Tang“ skonius, kad sukurtumėte šio skanaus deserto variantus. Tai puikus pasirinkimas vakarėliams, šeimos susitikimams ar tiesiog džiaugtis karšta vasaros diena.

Tikimės, kad jums patiko šis lengvas ir skanus receptas. Dalinkitės su draugais ir šeima bei mėgaukitės saldžiomis akimirkomis kartu!

Scroll to Top