Kaip pasigaminti bacuri putėsių

Kaip padaryti Bacuri putėsius

Bacuri yra tipiškas Amazonės regiono vaisius, žinomas dėl egzotiško ir ryškaus skonio. Puikus būdas mėgautis šiuo vaisiu yra skanios „Bacuri“ putėsių paruošimas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip padaryti šį nenugalimą desertą.

ingredientai:

  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 skardinės grietinės
  • 1 puodelis Bacuri plaušienos
  • 1 bespalvis želatinos vokas
  • 1/2 puodelio vandens
  • 1 citrinos sultys
  • Citrinų žievė papuošti

paruošimo režimas:

  1. Maišytuve plakite kondensuotą pieną, grietinę ir bacuri minkštimą iki vienalyčio mišinio.
  2. Dubenyje ištirpinkite bespalvę želatiną vandenyje ir mikrobangų krosnelėje 15 sekundžių arba tol, kol visiškai ištirps.
  3. Į maišytuvų mišinį įpilkite ištirpintos želatinos ir vėl plakite.
  4. Įpilkite citrinos sulčių ir švelniai sumaišykite.
  5. Supilkite putėsį į atskirus puodelius arba vieną konteinerį.
  6. Šaldykite mažiausiai 4 valandas arba iki tvirtos.
  7. Papuoškite citrinos žievelę prieš patiekiant.
  8. Dabar, kai žinote, kaip gaminti Bacuri putėsius, mėgaukitės šiuo gaiviu ir skaniu desertu. Bacuri yra maistinių medžiagų vaisius ir turi keletą naudos sveikatai. Be to, ši putė yra puiki galimybė nustebinti savo svečius ypatingomis progomis.

    geras apetitas!

    Šaltinis: https://www.receitas.com.br

Scroll to Top