Kaip pasikeisti su manimi niekas negali

Kaip pasikeisti su manimi niekas negali

Jei esate aistringas augalams ir norite pridėti žalią savo sode, puikus pasirinkimas yra man niekas negali. Šis augalas yra žinomas dėl ryškiai žalių lapų ir yra puikus pasirinkimas valyti oro patalpose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasikeisti su manimi, niekas negali.

1 žingsnis: purvo pasirinkimas

Pirmasis žingsnis yra iš manęs pasirinkti sveiką pokytį, kurio niekas negali. Ieškokite augalo, kuriame yra žali lapai ir be ligų ar kenkėjų požymių. Taip pat patikrinkite, ar augalas yra gerai įsišaknijęs vazoje.

2 veiksmas: vamzdžių paruošimas

Pasirinkite vazą su kanalizacijos skylėmis fone, kad išvengtumėte vandens kaupimosi. Įdėkite akmenų sluoksnį arba išplėstą molį laivo apačioje, kad būtų užtikrintas geras drenažas.

3 žingsnis: substrato paruošimas

a su manimi niekas negali pirmenybę teikti substrate, kuriame gausu organinių medžiagų ir gerai nustumtos. Sumaišykite daržovių žemę, smėlį ir kirminą lygiomis dalimis, kad būtų sukurtas substratas, tinkamas augalui.

4 žingsnis: Muda transplantacija

Atsargiai nuimkite daigą iš originalaus indo, laikydami jį per stiebo pagrindą. Įdėkite jį į naują vazą, šiek tiek paspausdami substratą aplink šaknis. Įsitikinkite, kad augalas yra lygus ir gerai išdėstytas vazoje.

5 žingsnis: laistymas ir pradinė priežiūra

Po transplantacijos gausiai sudrebinkite augalą, kol vanduo prasidės nuo drenažo skylių. Laikykite substratą visada drėgną, tačiau venkite augalo mirkymo. Įdėkite vazą į vietą su netiesiogine šviesa ir švelni temperatūra.

6 žingsnis: augalų priežiūra

a su manimi niekam negali patikti aplinkos, turinčios didelę drėgmę, todėl reguliariai purškite vandenį ant lapų. Venkite tiesioginio saulės poveikio, nes tai gali sudeginti augalo lapus. Vertinkite augalą kas du mėnesius ekologiškomis trąšomis.

7 žingsnis: augalų sklidimas

Kai pasikeisite su manimi, niekas negali būti gerai įsitvirtinęs, galite skleisti naujus sodinukus. Norėdami tai padaryti, tiesiog atskirkite dalį augalo, įskaitant kai kurias šaknis, ir pasodinkite ją į naują indą su tinkamu substrato.

Dabar, kai žinote, kaip pasikeisti su manimi, niekas negali, laikas padėti ranką į žemę ir pradėti auginti šį gražų augalą savo sode ar patalpose. Nepamirškite su meile pasirūpinti augalu, siūlydamas reikiamą priežiūrą, kad jis augtų sveikas ir gražus.

Scroll to Top