Kaip pasigaminti skrudintą raumenį slėgio viryklėje

Kaip gaminti skrudintus raumenis slėgio viryklėje

Jei ieškote praktinio ir skanaus recepto, kaip paruošti skrudintus raumenis, slėginė viryklė gali būti geriausia jūsų sąjungininkė. Taikant šį virimo metodą, mėsa yra minkšta ir sultinga, paruošta pasimėgauti. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume keptą raumenį slėgio viryklėje, kuri nustebins visus. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 1 kg galvijų raumenų
  • 2 vidutiniai svogūnai, supjaustyti griežinėliais
  • 4 maltos česnako skiltelės
  • 2 susmulkinti pomidorai
  • 1 šaukštas aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 puodelis vandens

paruošimo režimas:

  1. Pagardinkite raumenis su druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Slėginėje viryklėje įkaitinkite aliejų ir paruduokite česnaką ir svogūną.
  3. Įpilkite raumens ir leiskite jam visur ruduoti.
  4. Dar keletą minučių įpilkite susmulkintų pomidorų ir pakepinkite.
  5. Įpilkite vandens ir uždenkite slėgio viryklę.
  6. Virkite ant vidutinės ugnies maždaug 40 minučių po spaudimo.
  7. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai.
  8. Atidarykite keptuvę ir įsitikinkite, kad mėsa minkšta. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
  9. Pašalinkite raumenis iš keptuvės ir Fatie.
  10. Patiekite skrudintą raumenį, lydimą ryžių, bulvių košės ar virtų daržovių.
  11. Su šiuo paprastu ir praktišku receptu turėsite sultingą ir skoningą kepsnio raumenį. Slėginė viryklė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško judrumo virtuvėje, neatsisakant galutinio rezultato. Išbandykite šį malonumą ir nustebinkite visus savo kulinariniu talentu!

    geras apetitas!

    Šaltinis: www.receliticiosas.com.br