Kaip padaryti „Neston“ su pienu

Kaip padaryti „Neston“ su pienu

„Neston“ yra labai populiarūs ir maistingi rytiniai grūdai, kuriuos galima vartoti su pienu sveikiems ir energingiems pusryčiams. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip paprasčiau ir greitai paruošti „Neston“ pienu.

būtini ingredientai:

  • „Neston“ (jūsų pasirinktas skonis)
  • Pienas (kiekis pagal skonį)

žingsnis po žingsnio:

1. Pasirinkite „Neston

“ skonį

„Neston“ yra įvairių skonių, tokių kaip šokoladas, bananas, braškės, be kita ko. Pasirinkite skonį, kuris jums patinka, ir atskirti norimą kiekį.

2. Įdėkite „Neston“ į dubenį

Paimkite dubenį ir užpilkite norimą „Neston“ kiekį. Būtinai naudokite pakankamai didelį dubenį, kad vėliau sumaišytumėte grūdus su pienu.

3. Įpilkite pieno

Supilkite pieną į dubenį su „Neston“. Pieno kiekis gali skirtis priklausomai nuo jūsų pasirinkimo. Jei jums patinka traškesni grūdai, naudokite mažiau pieno. Jei jums labiau patinka minkštesnė tekstūra, įpilkite daugiau pieno.

4. Gerai sumaišykite

Su šaukštu ar šakute sumaišykite „Neston“ su pienu, kol visi dribsniai bus sudrėkinti ir gerai įterpti. Įsitikinkite, kad negaunate sausų javų gabalėlių.

5. Leiskite stovėti kelioms minutėms

Kelias minutes palikite „Neston“ mišinį pieno poilsiu. Tai leis grūdams absorbuoti skystį ir taps dar skanesnis.

6. Mėgaukitės!

Jūsų „Neston“ su pienu yra paruoštas mėgautis! Jei norite, galite jį suvartoti tiesiai iš dubenėlio arba perkelti į stiklinę ar plokštelę. Mėgaukitės maistingais ir skaniais pusryčiais!

Tikimės, kad šis žingsnis po žingsnio buvo naudingas ir kad galėsite mėgautis skaniu „Neston“ su pienu. Išbandykite įvairius skonius ir variantus, pridėkite šviežių vaisių, jogurto ar medaus, kad jūsų valgis būtų dar ypatingesnis. Geras apetitas!

Scroll to Top