Kaip padaryti kūdikį greičiau užklupti

Kaip priversti kūdikį užklupti greičiau

Įvadas

Burtas yra svarbus kūdikių procesas, nes jis padeda išlaisvinti orą, kurį jie praryja žindant ar maitinasi buteliu. Tačiau ne visada lengva užklupti kūdikį, ir tai gali sukelti diskomfortą ir sudirginimą. Šiame straipsnyje pasidalysime keliais patarimais ir metodais, kurie padės jums greičiau užklupti kūdikį.

1. Teisinga padėtis

Teisinga padėtis yra labai svarbi norint palengvinti kūdikio urvą. Įdėkite jį į vertikalią padėtį, remdamiesi ant peties ar laikydami, galva ilsisi ant krūtinės. Ši padėtis padeda išlaisvinti orą, pritvirtintą prie kūdikio skrandžio.

2. Minkšta pataisa ant nugaros

Minkštos paglostytos kūdikio nugaros, kad būtų stimuliuotas urvas. Pradėkite nuo šviesos Pats ir palaipsniui padidinkite intensyvumą. Tapinhas turėtų būti pateiktas užpakaliniame regione, tarp pečių.

3. BOG masažas

Švelniai masažuoti kūdikio pilvą taip pat gali padėti išlaisvinti orą. Padarykite žiedinius judesius pagal laikrodžio rodyklę pirštų galiukais. Šis masažas padeda sumažinti spaudimą kūdikio skrandžiui.

4. Minkšti judesiai

Padarykite minkštus judesius su kūdikiu, pavyzdžiui, pasukdami iš šono į šoną arba padarykite žiedinius judesius. Šie judėjimai gali padėti išlaisvinti suimtą orą ir palengvinti paslėpimą.

5. Kantrybė ir laikas

Burp gali užtrukti šiek tiek laiko, todėl būkite kantrūs ir suteikite kūdikiui laiko, kurio reikia užklupti. Neskubėkite ir venkite staigių judesių, nes tai gali sukelti diskomfortą kūdikiui.

Išvada

Kūdikio burro gaminimas yra svarbus norint išvengti diskomforto ir dirginimo. Naudokite aukščiau paminėtus metodus, tokius kaip teisinga padėtis, minkšta paglostymas ant nugaros, pilvo masažas, minkšti judesiai ir kantrybės. Atminkite, kad kiekvienas kūdikis yra unikalus, todėl gali reikėti išbandyti įvairius metodus, kad būtų galima rasti tą, kuris jūsų vaikui geriausiai tinka. Jei turite klausimų ar rūpesčių, visada pasitarkite su savo kūdikio pediatru.

Scroll to Top