Skaitmeninio eismo piniginė PR

Skaitmeninė srauto kortelė: praktiškumas kartu su sauga

Technologija vis labiau pažengė į priekį ir atnešė daugybę galimybių mūsų kasdieniam gyvenimui. Viena iš žinių, kuri tapo svarbiausia

Kas yra skaitmeninės srauto piniginė?

Skaitmeninė srauto piniginė, dar žinoma kaip CDT, yra elektroninė vairuotojo pažymėjimo ir transporto priemonių registracijos bei licencijavimo sertifikato (CRLV) versija. Jį sukūrė Nacionalinis eismo departamentas (Denatranas) bendradarbiaudamas su Federaline duomenų tvarkymo tarnyba (SERPRO).

Naudodami CDT galite greitai ir praktiškai pasiekti dokumentus naudodamiesi savo išmaniuoju telefonu, nereikia nešiotis fizinių dokumentų. Be to, skaitmeninė piniginė turi teisinį pagrįstumą, tai yra, ji turi tą pačią teisinę vertę kaip ir fiziniai dokumentai.

Kaip veikia skaitmeninis srauto piniginė?

Norėdami naudoti skaitmeninės srauto piniginę, turite atsisiųsti oficialią „Android“ ir „iOS“ programą. Atsisiuntę turite registruotis ir vykdyti instrukcijas, kad patvirtintumėte savo tapatybę.

Po registracijos turėsite prieigą prie tvarkyklės ir transporto priemonių dokumentų, kurie gali būti pateikiami skaitmeniniu formatu, kai reikia. Be to, programa taip pat leidžia mums pasitarti su informacija apie pažeidimus, skolas ir su srautu susijusių paslaugų planavimu.

Skaitmeninio srauto piniginės pranašumai

  1. Praktiškumas: Naudodamiesi CDT, jums nebereikia jaudintis dėl fizinių dokumentų nešiojimo, tiesiog turėkite savo išmanųjį telefoną rankoje.
  2. Saugumas: Skaitmeninėje piniginėje yra išplėstiniai saugos ištekliai, tokie kaip biometrijos autentifikavimas ir duomenų šifravimas.
  3. Ekonomika: Be to, kad vengia baudų už dokumentų pamiršimą, CDT taip pat prisideda prie popieriaus naudojimo mažinimo, tai yra tvaresnis pasirinkimas.



  4. pranašumai
    Trūkumai







    Nepaisant pranašumų, svarbu pažymėti, kad skaitmeninio srauto portfelis vis dar yra įgyvendinamas visoje šalyje, o ne visos eismo agentūros yra pasirengusios priimti skaitmeninį dokumentą. Todėl visada rekomenduojama turėti fizinius dokumentus, tokius kaip atsarginė kopija.

    Sužinokite daugiau apie skaitmeninės srauto piniginę

    Šaltinis:

    1. https://www.example.com
    2. https://www.example.com
    praktiškumas Smartfono priklausomybė
    Saugumas Ryšio problemos
    ekonomika Eismo agentūrų pritaikymas