Brazilijos namų prezidentas

Brazilijos prezidento namai

Oficiali Brazilijos prezidento rezidencija yra žinoma kaip Alvorados rūmai. Įsikūrę Brazilijoje, rūmai yra vienas pagrindinių šalies vykdomosios valdžios simbolių.

Vieta ir architektūra

Alvorados rūmai yra Paranoá ežero krantuose, privilegijuotoje Brazilijos sostinės rajone. Sukurtas garsaus architekto Oskaro Niemeyerio, rūmai yra ikoniškas modernistinės architektūros pavyzdys.

Pastatą sudaro trys aukštai ir jis turi „H“ struktūrą. Vidinės teritorijos yra didelės ir gerai apšviestos, ypač Noble Hall, kur įvyksta svarbios ceremonijos ir oficialūs priėmimai.

Istorija ir smalsumas

Alvorados rūmai buvo atidaryti 1958 m. Birželio 30 d., Tai buvo pirmoji statyba, baigta Brazilijoje. Nuo to laiko ji tarnavo kaip oficiali Brazilijos prezidentų rezidencija.

Įdomus smalsumas yra tas, kad rūmus supa didelis sodas, kurį suprojektavo Burle Marx, su keliomis augalų rūšimis ir vietiniais medžiais Brazilijos Cerrado.

  1. Alvorados rūmai jau yra priėmę keletą pasaulio lyderių oficialių vizitų metu.
  2. Išankstiniam paskyrimui galima surengti ekskursijas po rūmus.
  3. Rūmuose yra darbuotojų komanda, atsakinga už vietos priežiūrą ir saugumą.



  4. vardas
    laikotarpis







    Be oficialios prezidento rezidencijos, Alvorados rūmai taip pat naudojami oficialiems renginiams, tokiems kaip susitikimai su užsienio reikalų ministrais ir vadovais.

    Norėdami atlikti virtualų turą per Dawn rūmus.

    Juscelino Kubitschek 1958–1961
    Michel Temer 2016-2018
    Jair Bolsonaro 2019-Present