Kaip užregistruoti „Bolsa Família 2023“

Kaip užregistruoti „Bolsa Familia 2023“

„Bolsa Familia“ yra federalinės vyriausybės socialinė programa, kuria siekiama padėti socialinio pažeidžiamumo šeimoms. Registracija programoje yra labai svarbi šeimoms, kad gautų naudą. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio paaiškinsime, kaip registruoti „Bolsa Familia“ 2023 m.

1 žingsnis: Reikalavimai

Prieš pradėdami registraciją, svarbu patikrinti, ar atitinkate reikalavimus dalyvauti programoje. Pagrindinės sąlygos yra:

  • Ar kas mėnesį vienam gyventojui šeimos pajamos yra iki 178 USD;
  • Šeimoje turi nėščias moteris, vaikus ar paauglius iki 17 metų;
  • Būkite įregistruoti federalinės vyriausybės socialinių programų registre.

2 veiksmas: viena registracija

Viena registracija yra sistema, naudojama įrašyti šeimų, norinčių dalyvauti socialinėse programose, pavyzdžiui, „Bolsa Familia“, informaciją. Norėdami užsiregistruoti, atlikite toliau pateiktus veiksmus:

  1. Ieškokite socialinės pagalbos centro (CRAS) arčiau jūsų gyvenamosios vietos;
  2. Paimkite reikiamus dokumentus, tokius kaip ID, CPF, gyvenamosios vietos įrodymas ir pajamų įrodymas;
  3. Užpildykite registracijos formą su visa prašoma informacija;
  4. Registracijos metu palaukite vyriausybės analizės.
  5. 3 žingsnis: analizės rezultatas

    Išanalizavus vieno registro duomenis, vyriausybė informuos, ar jūsų šeima buvo išrinkta gauti „Bolsa Familia“. Jei būsite pasirinktas, gausite magnetinę kortelę, kad pašalintumėte naudą.

    4 veiksmas: Duomenų atnaujinimas

    Svarbu nuolat atnaujinti vieno registro duomenis. Jei pasikeičia šeimos sudėtis, pajamos ar adresas, nedelsdami informuokite CRAS, kad išvengtumėte naudos problemų.

    Išvada

    „Bolsa Familia“ registracija yra būtina šeimoms socialiai pažeidžiamose situacijose, kad gautų vyriausybės pagalbą. Vykdydami šiame straipsnyje paminėtus veiksmus, iki 2023 m. Galėsite užregistruoti „Bolsa Familia“. Nepamirškite atitikti reikalavimų ir nuolat atnaujinti savo duomenis, kad užtikrintumėte išmokos gavimą.

    Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau. Iki kito karto!

Scroll to Top