Kaip gaminti kreminį kiaušinį

Kaip gaminti kreminį kiaušinį

Jei esate kiaušinių gerbėjas ir mėgstate išbandyti įvairius būdus, kaip juos paruošti, tikrai įsimylėsite kreminį kiaušinį. Šis receptas yra paprastas, greitas ir skanus, puikiai tinka pusryčiams ar popietės užkandžiams. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume nenugalimą kreminį kiaušinį. Nagi!

ingredientai:

  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštas sviesto
  • 2 šaukštai grietinės grietinės
  • Druska ir pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Neapdangoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant silpnos ugnies.
  2. Sulaužykite kiaušinius tiesiai keptuvėje
  3. Su šaukštu švelniai išmaišykite kiaušinius, sumaišydami kiaušinių trynius su kiaušinių baltymais.
  4. Įpilkite kremo ir maišykite, kol gausite kreminę konsistenciją.
  5. Pagarba su druska ir pipirais pagal skonį.
  6. Nuimkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
  7. Kreminis kiaušinis gali būti patiekiamas grynas, lydimas skrebučių ar net kaip sumuštinių įdaras. Jo sklandi tekstūra ir ryškus skonis užkariaus jūsų skonio pumpurus. Taip pat pabandykite pridėti tarkuoto sūrio ar šviežių žolelių, kad lėkštėje būtų ypatingas prisilietimas.

    patarimas: Jei norite, keptuvę vandens vonioje galite naudoti kreminio kiaušinio paruošimui. Tiesiog uždėkite vandenį virti keptuvėje ir, kitoje mažesnėje keptuvėje, ištirpinkite sviestą ir laikykitės to paties ingredientų pridėjimo proceso.

    Dabar, kai žinote, kaip gaminti kreminį kiaušinį, nešvaistykite laiko ir išbandykite šį malonumą kitame patiekale. Turėdami nedaug ingredientų ir greito paruošimo laiko, turėsite rafinuotą ir skanų patiekalą. Geras apetitas!






    <Žmonės taip pat klausia>

    <Žinių skydelis>



Scroll to Top