Kaip pasigaminti viešbučio kiaušinį

Kaip pasigaminti viešbučio kiaušinį

Jei esate minkštų, kreminių pūlinių kiaušinių gerbėjas, tikriausiai išbandėte malonumą valgyti viešbučio kiaušinį. Šis klasikinis receptas yra labai populiarus viešbučiuose ir restoranuose, tačiau taip pat galite jį paruošti namuose. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume tobulą viešbučio kiaušinį.

ingredientai:

  • 2 kiaušiniai
  • Sal pagal skonį
  • pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas sviesto

žingsnis po žingsnio:

  1. Įtraukite kiaušinius dubenyje ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite sviesto.
  3. Kai tik sviestas tirpsta, supilkite kiaušinius į keptuvę.
  4. Su mentele švelniai išmaišykite kiaušinius, padarydami žiedinius judesius.
  5. Maišykite, kol kiaušiniai virs, bet vis tiek minkšti ir drėgni.
  6. Pašalinkite kiaušinius nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
  7. Viešbučio kiaušiniai puikiai tinka specialiems pusryčiams ar priešpiečiams. Juos galite patiekti su skrebučiais, šonine, dešrelėmis ar bet kokiais jūsų pasirinktais veiksmais. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savęs kremu ir skoniu viešbučio kiaušiniais.

    Papildomi patarimai:

    Kad kiaušiniai būtų dar skanesni, galite pridėti papildomų ingredientų, tokių kaip tarkuotas sūris, susmulkinti česnakai, supjaustyti pomidorai ar kumpis. Tiesiog pridėkite juos prie keptuvės kartu su kiaušiniais ir viską perkelkite kartu.

    Taip pat svarbu nekepti kiaušinių per didelę ugnį, kad jie nebūtų sausa ir skolininkas. Paslaptis yra prižiūrėti vidutinį šilumą ir nuolat maišyti.

    Dabar, kai žinote, kaip pasidaryti viešbučio kiaušinį, pasinaudokite proga paruošti šį malonumą namuose ir mėgautis viešbučiu, kuriuose buvo skirti pusryčiai. Bon appétit!

Scroll to Top