Kaip pasigaminti saldų blyną be pieno

Kaip pasigaminti saldų blyną be pieno

Jei netoleruojate laktozės arba tiesiog norite išvengti pieno vartojimo, žinokite, kad galite pasigaminti skanių saldainių blynų nenaudodami šio ingrediento. Šiame straipsnyje mes išmokysime paprastą ir praktinį saldaus blyno be pieno receptą. Nagi!

ingredientai:

  • 1 puodelis kviečių miltų
  • 1 šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis miltelių mielių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštas augalinio aliejaus
  • 1 puodelis vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė (neprivaloma)

paruošimo režimas:

  1. Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  2. Kitame dubenyje plakite kiaušinį augaliniu aliejumi ir vandeniu. Jei norite, pridėkite vanilės esmę, kad galėtumėte specialiai prisiliesti.
  3. Įpilkite skysto mišinio į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite, kol jis gaus homogenišką masę.
  4. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.
  5. Į keptuvę supilkite mažą tešlos apvalkalą ir švelniai paskleiskite, kad susidarytumėte blyną.
  6. Leiskite virti maždaug 2 minutes arba tol, kol dugnas bus auksinis.
  7. Pasukite blyną mentele ir virkite dar 1 minutę.
  8. Pakartokite procesą su likusia Mišių dalimi
  9. Parengta! Dabar turite skanų saldų blyną be pieno skonio. Galite patiekti su šokoladiniu sirupu, šviežiais vaisiais, želė ar viskuo, kas jums labiau patinka. Atleiskite vaizduotę ir mėgaukitės!

    patarimas: Jei norite, vandenį galite pakeisti augaliniu pienu, pavyzdžiui, migdolų pienu, avižų pienu ar kokosų pienu. Tai jūsų blynams suteiks dar ypatingesnį skonį.

    Tikimės, kad jums patiko šis receptas. Pabandykite pasidalyti su draugais ir šeima. Geras apetitas!

Scroll to Top