Kaip pasigaminti zuikio pėdsakus su miltais

Kaip gaminti zuikio pėdsakus su miltais

Jei ieškote linksmos veiklos, susijusios su vaikais per Velykas, zuikio pėdsakai su miltais gali būti puikus pasirinkimas. Tai yra kūrybingas ir lengvas būdas į šventę pridėti stebuklingą prisilietimą. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip gaminti zuikio pėdsakus su miltais.

būtinos medžiagos:

  • Miltai
  • Triušio pėdsakų pelėsis (galite rasti paruoštų modelių internete arba pasidaryti savo)
  • sietas
  • Šepetys ar kempinė

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: Pasirinkite vietą

Nuspręskite, kur norite pasirodyti zuikio pėdsakai. Tai gali būti sode, prieangyje ar net patalpose. Įsitikinkite, kad vieta yra švari ir be daiktų, kurie gali sutrikdyti.

2 veiksmas: paruoškite miltus

Į dubenį įdėkite didelį kiekį miltų ir pridėkite šiek tiek blizgučių, jei norite suteikti ypatingą palietimą. Gerai išmaišykite, kad blizgučiai galėtų tolygiai plisti.

3 žingsnis: Padėkite pelėsį

Įdėkite triušio pėdsaką į pasirinktą vietą ir tvirtai laikykite jį taip, kad proceso metu jis nejudėtų.

4 žingsnis: Išjunkite miltus

Laikydami sietą virš formos, palaipsniui supilkite miltus. Būtinai visiškai uždenkite pelėsį, kad pėdsakas būtų tiksliai apibrėžtas.

5 veiksmas: nuimkite pelėsį

Atsargiai pakelkite triušio pėdsaką, kad atskleistumėte miltų pagamintą pėdsaką. Būtinai nelieskite pėdsako, kad nepažeistumėte efekto.

6 veiksmas: pakartokite procesą

Pakartokite 3, 4 ir 5 veiksmus taip dažnai, kaip norite, sukurdami zuikio pėdsakus. Galite sukurti tiesius pėdsakus arba sukurti linksmą modelį.

papildomi patarimai:

Norėdami pridėti daugiau realizmo prie zuikio pėdsakų, galite naudoti šepetėlį ar kempinę, kad šiek tiek nešvaraus pėdsakų kraštus su šiek tiek kakavos miltelių. Tai sukels įspūdį, kad zuikis tikrai praėjo.

Taip pat galima gaminti zuikio pėdsakus su miltais. Tiesiog pasirinkite tinkamą vietą, pavyzdžiui, koridorių ar kilimėlį, ir atlikite tuos pačius aukščiau aprašytus veiksmus.

Miltų zuikio pėdsakai yra linksmi ir lengva užsiimti veikla, kuri tikrai sužavės vaikus. Be to, tai yra kūrybingas būdas švęsti Velykas ir padaryti datą dar ypatingesnę.

Tikimės, kad šis žingsnis po žingsnio vadovas jums buvo naudingas. Smagiai gaminkite zuikio pėdsakus su miltais ir turėkite Velykas, pilnus magijos ir linksmybių!

Scroll to Top