Kaip daro kviečių sausainį

Kaip namuose pasigaminti skanų kviečių sausainį

Kviečių sausainiai yra skanus pasirinkimas greitai užkandžiauti ar lydėti arbatos ar kavos. Be to, juos lengva padaryti namuose ir jūs galite juos pritaikyti skirtingais skoniais ir stogais. Šiame straipsnyje mes pasidalysime paprastu receptu ir keletu patarimų, kaip pagaminti tobulus kviečių sausainius.

ingredientai:

  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • 1/2 puodelio cukraus
  • 1/2 puodelio sviesto kambario temperatūroje
  • 1 kiaušinis
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė
  • 1 arbatinis šaukštelis miltelių mielių
  • žiupsnelis druskos

žingsnis po žingsnio:

  1. Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
  2. Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  3. Į sausą mišinį įpilkite sviesto, kiaušinio ir vanilės esmės. Gerai sumaišykite iki vienalytės masės
  4. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą atidarykite su ritiniu, kol ji pasieks norimą sausainių storią.
  5. Su sausainių pjaustytuvais, supjaustykite tešlą į skirtingas formas ir sudėkite jas į kepimo skardą, išklotą pergamento popieriumi.
  6. Kepkite maždaug 10–12 minučių arba tol, kol kraštuose yra auksiniai sausainiai.
  7. Išimkite iš krosnies ir leiskite visiškai atvėsti prieš patiekdami.
  8. Dabar, kai žinote, kaip gaminti kviečių sausainius, galite mesti savo kūrybiškumą ir pridėti įvairių skonių bei stogų. Ant viršaus galite pabarstyti apledėjimo cukraus kiekį, į tešlą įpilti šokolado ar net pagaminti apledėjimą, kad papuoštumėte. Kviečių sausainiai yra universalūs ir gali būti pritaikyti jūsų skoniui.

    Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo šeimą ir draugus skaniais naminiais kviečių sausainiais. Jie puikiai tinka bet kokiai progai ir taip pat gali būti supakuoti kaip suasmenintos dovanos. Pramoginkite virtuvėje ir mėgaukitės šiais traškiais ir skaniais sausainiais!

Scroll to Top