Kaip spausdinti „Motorola G22“

Kaip spausdinti „Motorola G22

Jei turite „Motorola G22“ ir ieškote būdo, kaip atspausdinti savo įrenginio ekraną, atėjote į reikiamą vietą! Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip paprasčiau ir greitai atlikti šią funkciją.

1 veiksmas: suraskite mygtukus

„Motorola G22“ spausdinimo metodas yra gana intuityvus. Pirmiausia turite rasti teisingus mygtukus. Varto mygtukas žemyn ir įjungimo/išjungimo mygtukas yra dešinėje įrenginio pusėje.

2 veiksmas: paruoškite ekraną

Prieš spausdindami įsitikinkite, kad ekrane rodoma tiksliai tai, ką norite užfiksuoti. Atidarykite programą, tinklalapį ar dar ką nors, ką norite užfiksuoti spausdindami.

3 veiksmas: paspauskite mygtukus

Dabar, kai ekraną paruošėte, tuo pačiu paspauskite mygtuką „Volume Down“ ir mygtuką „Turn -Off“. Kelias sekundes laikykite juos paspaudus.

4 veiksmas: patikrinkite spausdinimą

Paspaudę mygtukus, išgirsite ekrano fiksavimo garsą ir ekrane pamatysite trumpą animaciją. Tai reiškia, kad spausdinimas buvo sėkmingai atliktas. Dabar galite patikrinti vaizdą, užfiksuotą savo „Motorola G22“ nuotraukų galerijoje.

patarimas: Jei norite, taip pat galite pasiekti ekrano fiksavimą iškart po to, kai tai padarysite, slenkdami pirštu žemyn pranešimo juosta ir paliesdami ekrano fiksavimo miniatiūrą.

Dabar jūs žinote, kaip spausdinti savo „Motorola G22“! Ši funkcija yra naudinga norint užfiksuoti svarbias akimirkas, išsaugoti svarbią informaciją arba pasidalyti kažkuo įdomiu su kitais.

Tikimės, kad šis žingsnis po žingsnio vadovas jums buvo naudingas. Jei turite daugiau klausimų ar jums reikia papildomos pagalbos, skaitykite savo įrenginio vartotojo vadovą arba susisiekite su „Motorola“ palaikymu.

Scroll to Top