Kaip padaryti pudingą viryklės burnoje

kaip pūtimo viryklėje boca

Įvadas

Pudingas yra klasikinis ir skanus desertas, kuris visiems džiugina. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip pasidaryti pudingą viryklės burnoje, nereikia krosnies. Turėdami keletą paprastų ingredientų ir šiek tiek kantrybės, galėsite mėgautis kremu ir nenugalima pudingu.

ingredientai

  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 pieno skardinė (kaip matą naudokite kondensuoto pieno skardinę)
  • 3 kiaušiniai
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė
  • 1 puodelis cukraus

paruošimo režimas

  1. Keptuvėje ištirpinkite cukrų ant silpnos ugnies iki auksinės karamelės.
  2. Atsargiai, paskleiskite karamelę šonuose ir pudingo formos apačioje.
  3. Maišytuve plaka kondensuotas pienas, pienas, kiaušiniai ir vanilės esmė iki vientisos.
  4. Supilkite mišinį į karamelizuoto pudingo pavidalą.
  5. Uždenkite keptuvę aliuminio folija, gerai užsandarindami.
  6. Įdėkite keptuvę į didelę keptuvę su verdančiu vandeniu, kad vanduo pasiektų pusę keptuvės aukščio.
  7. Virkite ant silpnos ugnies maždaug 1 valandą ir 30 minučių arba tol, kol pudingas bus tvirtas.
  8. Atsargiai nuimkite keptuvės formą ir leiskite atvėsti kambario temperatūroje.
  9. Šaldykite mažiausiai 4 valandas prieš nesuvokdami.
  10. Nusileisti, perduoti peilį prie pudingo kraštų ir pasukite jį ant plokštelės.
  11. Tarnaukite šaltai ir mėgaukitės!
  12. papildomi patarimai

    Kad jūsų pudingas būtų dar ypatingesnis, prieš plakdami į maišytuvą, galite pridėti žiupsnelį cinamono miltelių. Tai padidins papildomą skonio prisilietimą. Be to, prieš patiekdami pudrą galite papuošti šokoladiniu žieve arba karamelės sirupu.

    Išvada

    Dabar, kai jūs žinote, kaip pasigaminti skanią pudingą viryklės burnoje, nėra jokių pasiteisinimų, kurie nesidžiaugtų šiuo klasikiniu desertu. Vykdykite instrukcijas ir mėgaukitės galutiniu rezultatu: kremu, skaniu ir nenugalimu pudingu. Nustebink savo šeimą ir draugus šiuo paprastu ir skaniu receptu!

Scroll to Top