Kaip pasigaminti quiboa

Kaip padaryti quiboa

Įvadas

„Quibodo“ yra tipiškas arabiškos virtuvės patiekalas, pagamintas iš maltos jautienos ir kviečių kebabui. Tai yra skani ir sveika galimybė keletą kartų tarnauti kaip užkandis ar sekti. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip atlikti paprasčiau ir praktiškai.

ingredientai

  • 500 g maltos jautienos
  • 1 puodelis kviečių kebabui
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas susmulkintos mėtų
  • 1 arbatinis šaukštelis dempingo miltelių
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas

  1. Dubenyje uždėkite kviečius kebabui ir uždenkite vandeniu. Mirkykite apie 30 minučių.
  2. Nors kviečiai yra kitame dubenyje, sumaišykite maltą jautieną, svogūną, česnaką, mėtmą, kmyną, druską ir juoduosius pipirus. Gerai sumaišykite visus ingredientus.
  3. Nusausinkite kviečius ir įpilkite į malto jautienos mišinį. Gerai minkykite rankomis, kol gausite homogeninę masę
  4. Remiantis jūsų pasirinkimu
  5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies. Kepkite kibes palaipsniui, kol jie bus auksiniai ir traškūs.
  6. Pašalinkite keptus kibus ir padėkite ant absorbuojančio popieriaus, kad pašalintumėte alyvos perteklių.
  7. Patiekite karštą kvapą, lydimą jogurto padažo ar Tahine.
  8. variacijos

    „Quiboa“ galima paruošti skirtingais būdais, pridedant papildomų ingredientų, kad būtų užtikrintas ypatingas prisilietimas. Į tešlą galite pridėti kasyklų sūrio ar varškės, pakeisti maltą jautieną susmulkinta vištiena ar net pagaminti vegetarišką versiją, naudodami daržoves ir grūdus. Išleiskite savo kūrybiškumą ir išbandykite naujus derinius!

    Išvada

    „Quibodo“ yra universali ir skani galimybė įtraukti į meniu. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą žingsnį po žingsnio, galite paruošti šį arabų užkandį namuose ir nustebinti savo svečius. Išbandykite šį malonumą ir mėgaukitės!

Scroll to Top