Kaip padaryti raksišką

Kaip padaryti „Raxish“: visas vadovas

Jei esate aštraus maisto gerbėjas ir ieškote skanaus ir lengvai pagaminamo recepto, „Raxixe“ yra puikus pasirinkimas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti šį delikatesą, kuris yra labai populiarus Brazilijos virtuvėje. Taigi padėkite prijuostę ir pradėkime!

būtini ingredientai:

  • 500 g raxixe
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 susmulkinti raudonieji pipirai
  • 1 susmulkinti pomidorai
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Cole Cora.

paruošimo režimas:

  1. Gerai nuplaukite „Raxixes“ ir supjaustykite juos plonomis griežinėliais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės spalvos.
  3. Dar keletą minučių įpilkite paprikų ir pomidorų bei pakepinkite.
  4. Įpilkite „Raxixe“ griežinėlių ir pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
  5. Gerai išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  6. Išjunkite šilumą ir užbaikite susmulkintą koriandrą.
  7. Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti „Raxixe“, pasinaudokite proga išbandyti šį receptą namuose. Raksish gali būti patiekiamas kaip mėsos, žuvies ar net užkandžio akompanimentas. Jei norite, galite pridėti kitų pasirinktų prieskonių ir ingredientų, kad patiekalas būtų dar skanesnis.

    Tikimės, kad jums patiko šis išsamus vadovas, kaip pasigaminti „Raxixe“. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite jį komentaruose žemiau. Geras apetitas!

Scroll to Top