Kaip padaryti pašarą klojimui višta

Kaip padaryti Ração sluoksnį Galinha

Vištų klojimas yra paukščiai, kuriems reikalinga subalansuota dieta, kad būtų užtikrinta jų sveikata ir kokybiškų kiaušinių gamyba. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip gaminti namų pašarą, skirtą višta, naudojant natūralius ir maistingus ingredientus.

būtini ingredientai:

  1. Kukurūzų grūdai
  2. Kviečių sėlenos
  3. Sojos sėlenos
  4. Žuvų miltai
  5. Žemės kiaušinių lukštas
  6. kaulų miltai
  7. Mineralinė druska
  8. Vitaminų papildas
  9. žingsnis po žingsnio:

    1. Gyvenkite kukurūzų grūdus: Naudokite malūnėlį kukurūzų grūdams šlifuoti, kol gausite plonus miltus.

    2. Sumaišykite ingredientus: į didelį dubenį, sumaišykite kukurūzų miltus, kviečių sėlenas, sojų pupeles, žuvies miltus, maltą kiaušinių lukštą ir kaulų miltus. Įsitikinkite, kad visi ingredientai yra gerai įtraukti.

    3. Įpilkite mineralinės druskos: Į mišinį įpilkite mineralinės druskos ir dar kartą išmaišykite, kad ji būtų vienodai paskirstyta.

    4. Pridėkite vitamino priedą: Galiausiai pridėkite rekomenduojamą vitamino papildą vištoms klojant. Laikykitės gamintojo dozavimo instrukcijų ir gerai išmaišykite.

    pasiūlymo būdas:

    Paruošę namų kanalą, galite pasiūlyti jį vištoms klojančioms vištoms į tinkamą tiektuvą. Įsitikinkite, kad tiektuvas visada švarus ir deginamas šviežiu pašaru.

    Atminkite, kad vanduo taip pat yra būtinas vištų sveikatai. Visada laikykite geriamąjį fontaną su švariu ir gėlu vandeniu, prieinamu paukščiams.

    Be namų pašaro, svarbu pasiūlyti, kad vištų ganyklų plotas yra ganantis, kur jos gali įvertinti ir maitintis vabzdžiais bei natūralia augmenija. Tai prisideda prie įvairesnės ir sveikos mitybos.

    Vykdydami šias gaires, jūs pateiksite tinkamą dietą savo dediančioms viščiukams, užtikrindami kokybiškus kiaušinius ir sveikus paukščius.

    Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau.

Scroll to Top