Kaip padaryti rondelli užšaldyti

kaip užšaldyti Rondelli

Jei esate makaronų gerbėjas ir meilės praktiškumas, „Frozen Rondelli“ yra puiki galimybė visada turėti po ranką. Šį skanų itališką receptą galima iš anksto paruošti ir užšaldyti, palengvinant jūsų kasdienį gyvenimą virtuvėje. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad „Rondelli“ būtų užšaldyta paprasčiau ir skanu.

ingredientai:

  • lazanijos masė
  • supjaustytas mocarelos sūris
  • supjaustytas kumpis
  • pomidorų padažas
  • tartas parmezano sūris
  • Druska ir prieskoniai pagal skonį

paruošimo režimas:

1 žingsnis: Masės paruošimas

Virkite lazanijos tešlą pagal pakavimo instrukcijas. Įsitikinkite, kad jis yra al dente, nes jis vis tiek bus virtas orkaitėje.

2 žingsnis: Rondelli apvalinimas

ant švaraus paviršiaus ištieskite virtos lazanijos tešlos lapą. Įdėkite kumpio ir mocarelos sūrio gabaliuką ant tešlos. Apvyniokite tešlą, sudarydami sandarią ritinį. Pakartokite procesą, kol naudosite visą tešlą ir užpildą.

3 žingsnis: užšaldymas rondelli

Tinkamoje keptuvėje ar konteineryje, skirtam užšaldyti, išdėstykite „Rondellis“ vienas šalia kito. Uždenkite juos pomidorų padažu ir ant viršaus pabarstykite tarkuotą parmezano sūrį. Įsitikinkite, kad visus „Rondellis“ padengia padažu.

4 žingsnis: pasakojimas šaldiklyje

Atneškite keptuvę su „Rondellis“ į šaldiklį ir leiskite jam užšaldyti kelias valandas, kol jos bus tvirtos. Po užšaldymo galite juos perkelti į užšaldyti plastikinius maišelius, palengvindami saugyklą.

5 žingsnis: Rondelli kepimas

Kai norite vartoti užšaldytą rondelli, įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje Nuimkite rondellis iš šaldiklio ir išdėstykite juos forma arba ugniai atsparia forma. Uždenkite aliuminio folija ir kepkite maždaug 30 minučių. Nuimkite foliją ir leiskite jai ruda dar 10 minučių.

Dabar jūs turite sušaldytą „Rondelli“, pasiruošę bet kada mėgautis. Patiekite lydimas šviežių salotų ir gero apetito!

šaltiniai: receptai.com

Scroll to Top