Kaip slyvų užpildymas

Kaip padaryti slyvų užpildymą jūsų skanių receptų

Jei esate saldainių gerbėjas ir mėgstate išbandyti įvairius skonius, jūs tikrai įrodėte šiek tiek saldainių su slyvų užpildymu. Šis įdaras yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiuose receptuose, tokiuose kaip pyragai, pyragai, saldumynai ir dar daugiau. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip padaryti skanų slyvų įdarą, kad jūsų desertai būtų dar nenugalimesni.

ingredientai:

  • 500 g džiovintų slyvų be duobės
  • 1 puodelis vandens
  • 1 puodelis cukraus
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 1 vanilės esmė

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje uždėkite sausas slyvas ir vandenį. Atneškite į vidutinę ugnį ir virkite maždaug 10 minučių arba tol, kol slyvos bus minkštos.
  2. Nuimkite nuo ugnies ir nusausinkite vandenį.
  3. Maišytuve plakite virtas slyvas kartu su cukrumi, citrinos sultimis ir vanilės esme. Plakite iki vienalyčio mišinio.
  4. Perkelkite mišinį į keptuvę ir nuneškite silpną ugnį. Virkite dar 10 minučių, nuolat maišydami, kol užpildymas bus pilnas.
  5. Išimkite nuo ugnies ir prieš naudodamiesi leiskite visiškai atvėsti.
  6. Dabar, kai žinote, kaip padaryti skanų slyvų įdarą, galite jį naudoti savo mėgstamuose receptuose. Pabandykite įdaryti pyragus, pyragus ar net pasigaminti saldumynų su šiuo nuostabiu skoniu. Be abejo, jūsų desertai bus sėkmingi!

    patarimas: Jei jums labiau patinka kremiškesnis įdaras, prieš atnešdami į ugnį galite pridėti šiek tiek grietinės prie mišinio.

    Tikimės, kad jums patiko šis slyvų užpildymo receptas. Dabar tiesiog nešvariai ir nudžiuginkite savo nenugalimus desertus!

Scroll to Top