Kaip braškių įdaras

Kaip pasigaminti skanų braškių įdarą

Jei esate braškių gerbėjas ir mėgstate jas naudoti savo receptuose, jums tikrai patiks išmokti pasigaminti skanų braškių įdarą. Šis įdaras gali būti naudojamas pyragams, pyragams, keksiukams ir įvairiems kitiems desertams. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pridėti šviežumo ir skonio savo saldumynams. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:

ingredientai:

  • 500 g šviežių braškių
  • 1 puodelis cukraus
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 2 šaukštai kukurūzų krakmolo

paruošimo režimas:

  1. Gerai nuplaukite braškes ir nuimkite lapus. Supjaustykite juos mažais gabalėliais.
  2. Keptuvėje padėkite braškes, cukraus ir citrinos sultis. Gerai sumaišykite.
  3. Kepkite ant vidutinės ugnies ir virkite maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  4. stiklinėje, ištirpinkite kukurūzų krakmolą kai kuriame vandenyje.
  5. Į keptuvę įpilkite ištirpinto kukurūzų krakmolo, nuolat maišydami, kol įdaras sutirštės.
  6. Išimkite nuo šilumos ir leiskite atvėsti prieš naudojimą.
  7. Parengta! Dabar jūs turite skanų braškių įdarą, kurį galite naudoti savo desertuose. Šis įdaras gali būti naudojamas tiek šaltas, tiek karštas, atsižvelgiant į jūsų pasirinkimą. Pabandykite jį naudoti ant pyragų, pyragų ar net blynų. Tai tikrai bus sėkmė!

    patarimas: Jei jums labiau patinka nuoseklesnis įdaras, galite pridėti daugiau kukurūzų krakmolo. Jei norite daugiau skysčio įdaro, tiesiog sumažinkite kukurūzų krakmolo kiekį.

    Mėgaukitės šiuo receptu ir nustebinkite savo draugus ir šeimos narius nenugalimu braškių įdaru. Geras apetitas!

Scroll to Top