Kaip pasigaminti kokosų sulčių

Kaip gaminti kokosų sultis

kokosų sultys yra gaivus ir sveikas gėrimas, plačiai vartojamas atogrąžų šalyse. Kokosų sultys yra ne tik skanios

ingredientai:

  • 1 žalias kokosas
  • Filtruotas vanduo
  • cukrus arba saldiklis (neprivaloma)

žingsnis po žingsnio:

1. Pasirinkite žalią kokosą:

Norėdami gaminti kokosų sultis, svarbu pasirinkti žalią kokosą, nes jame yra daugiau vandens, o minkštimas vis dar minkštas. Patikrinkite, ar kokosoje nėra įtrūkimų ar pablogėjimo požymių.

2. Atidarykite kokosą:

Naudodamiesi plaktuku ar kitu atspariu daiktu, plakite kokoso viršuje, kol jis suformuos įtrūkimą. Tada supilkite kokosų vandenį į indą ir atidėkite.

3. Nuimkite minkštimą:

Naudodamiesi peiliu, nuimkite kokosų minkštimą. Būkite atsargūs, kad nepakenktumėte rankoms. Plaušiena gali būti naudojama grynai arba naudojama kituose receptuose.

4. Plakite minkštimą vandeniu:

Į maišytuvą įpilkite kokosų minkštimo ir rezervuoto vandens. Vandens kiekis gali skirtis atsižvelgiant į kiekvieno asmens pasirinkimą. Jei norite labiau koncentruotų sulčių, įpilkite mažiau vandens.

5. Įpilkite cukraus ar saldiklio (neprivaloma):

Jei jums labiau patinka saldesnės kokoso sultys, pagal skonį įpilkite cukraus ar saldiklio. Atminkite, kad kokosas jau turi natūraliai saldų skonį.

6. Įveikkite viską maišytuve:

Įmuškite visus ingredientus į maišytuvą iki vienalyčio ir kreminio mišinio.

7. Nuvilkite sultis:

Norėdami gauti daugiau skysčio ir be gaminių kokosų sulčių, mišinį iškirpkite plonu filtru arba švariu audiniu.

8. Tarnaukite šaltai:

Įdėkite kokosų sultis į indą ir keletą valandų šaldykite. Patiekite šaltai ir mėgaukitės!

Dabar, kai žinote, kaip gaminti kokosų sultis, išbandykite šį skanų atogrąžų gėrimą ir mėgaukitės visais savo sveikatos privalumais. Gaivinančios ir maistingos kokosų sultys puikiai tinka karštoms vasaros dienoms!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top