Kaip pasigaminti kalkių sultis be kartaus

Kaip pasigaminti citrinų sulčių be kartaus

Citrinų sultys yra gaivus gėrimas, pilnas sveikatos naudos. Tačiau daugelis žmonių vengia gaminti sultis namuose dėl kartaus skonio, kuris gali būti nemalonus. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti skanių citrinų sulčių ir be kartumo. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 4 šviežios citrinos
  • 1 litras šalto vandens
  • cukrus arba saldiklis pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1. Išspauskite citrinas:

Perpjaukite citrinas per pusę ir suspauskite sultis į indą. Naudokite citrinos vamzdį arba darykite tai rankiniu būdu, būkite atsargūs, kad nemestumėte sėklų.

2. Nuvilkite sultis:

Norint išvengti gėrimo kartaus, citrinos sulčių įtempkite ploname siete arba naudojant sulčių filtrą. Tai padės pašalinti bet kokius likučius ar minkštimą, dėl kurių sultys gali palikti nepageidaujamą skonį.

3. Įpilkite šalto vandens:

Įtempę sultis, įpilkite 1 litro šalto vandens. Ši suma gali skirtis atsižvelgiant į jūsų stipresnį ar lygesnį skonio pasirinkimą.

4. Pasaldinkite pagal skonį:

Jei jums labiau patinka saldesnės sultys, pagal skonį įpilkite cukraus ar saldiklio. Gerai išmaišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

5. Tarnaukite šaltai:

Įdėkite citrinos sultis į stiklainį ar atskirus akinius ir keletą minučių šaldykite prieš patiekdami. Šaltos sultys bus dar gaivinančios.

Dabar galite mėgautis skaniomis citrinos sultimis ir be kartaus. Pabandykite pridėti keletą mėtų lapų ar ledo, kad gėrimas būtų dar ypatingesnis. Mėgaukitės!




<Žmonės taip pat klausia>
<Žinių skydelis>



Scroll to Top