Kaip pasigaminti kalkių sultis be kartaus

Kaip pasigaminti citrinų sulčių be kartaus

Citrinų sultys yra gaivus gėrimas, pilnas sveikatos naudos. Tačiau daugelis žmonių vengia gaminti sultis namuose dėl kartaus skonio, kuris gali būti nemalonus. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti skanių citrinų sulčių ir be kartumo. Patikrinkite!

ingredientai:

  • 4 citrinos
  • 1 litras vandens
  • cukrus arba saldiklis pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1. Išspauskite citrinas:

Perpjaukite citrinas per pusę ir suspauskite sultis į indą. Naudokite citrinos vamzdį arba darykite tai rankiniu būdu, būkite atsargūs, kad nemestumėte sėklų.

2. Nuvilkite sultis:

Norint, kad gėrimas nebūtų kartaus, svarbu sutriuškinti citrinos sultis. Norėdami pašalinti kietą liekaną, naudokite ploną filtrą arba sietą.

3. Įpilkite vandens:

Įtempę sultis, įpilkite 1 litro vandens. Galite pakoreguoti vandens kiekį pagal norimą skonio intensyvumą.

4. Pasaldinkite pagal skonį:

Norėdami subalansuoti citrinos rūgštingumą, pridėti cukraus ar saldiklio pagal skonį. Pradėkite nuo nedidelės sumos ir įrodykite, kol pasieksite norimą tašką.

5. Gerai susimaišykite:

Norėdami gerai sumaišykite citrinų sultis su vandeniu ir saldikliu, naudokite šaukštą. Įsitikinkite, kad cukrus ar saldiklis yra visiškai ištirpęs.

6. Tarnaukite šaltai:

Įdėkite citrinos sultis į stiklainį ar atskirus taures ir prieš patiekdami mažiausiai 1 valandą šaldykite. Šaltos sultys yra dar gaivinančios.

Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti skanių citrinų sulčių ir be kartumo. Mėgaukitės šiuo gėrimu, kuriame pilna vitamino C, ir atsigaivinkite karštomis vasaros dienomis!

šaltiniai:

  1. jūsų sveikatos-lemon sultys: privalumai ir kaip padaryti
  2. vaizdai:

    Gaivinančios citrinos sulčių vaizdas

    Susiję straipsniai:

    Reklama:

    Citrinų squeezer AD

    Tikimės, kad jums patiko patarimai ir mėgaukitės savo citrinos sultimis be kartaus. Išbandykite šį receptą ir pasidalykite juo su savo draugais ir šeima!

Scroll to Top