Kaip pasigaminti persikų sultis

Kaip pasigaminti persikų sultis

Jei esate natūralių sulčių gerbėjas ir ieškote gaivinančio ir skanaus pasirinkimo, „Peach Juice“ yra puikus pasirinkimas. Be to, kad jame lengva padaryti, jame gausu vitaminų ir mineralų, teikiančių įvairią naudą sveikatai. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti nenugalimas persikų sultis.

ingredientai:

  • 4 subrendę persikai
  • 500 ml šalto vandens
  • cukrus arba saldiklis pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: Pessegs paruošimas

Nuplaukite pečius gerai tekančiame vandenyje. Tada išimkite kiekvieno iš jų apvalkalą ir vienkartinę. Supjaustykite juos į mažus gabalus, kad palengvintumėte likvidavimo procesą.

2 veiksmas: likvidavimas

Įdėkite persikų gabalus į maišytuvą ir įpilkite šalto vandens. Viską plakite keletą minučių iki vienalyčio mišinio.

3 žingsnis: saldinimas

Išbandykite sultis ir, jei reikia, įpilkite cukraus ar saldiklio pagal skonį. Atminkite, kad „Peach“ jau turi natūraliai saldų skonį, todėl svarbu neperžengti cukraus.

4 žingsnis: deformacija (neprivaloma)

Jei jums labiau patinka skaidrios sultys, galite sutriuškinti maišytuve gautą mišinį. Norėdami pašalinti kietą liekaną, naudokite ploną sietą arba sulčių kiaurasamtį.

5 žingsnis: Tarnaukite

Perduokite persikų sultis į individualų stiklainį ar akinius. Jei norite, pridėkite keletą ledo akmenų, kad gėrimas būtų dar gaivesnis. Patiekite iškart ir mėgaukitės!

Dabar, kai žinote, kaip gaminti persikų sultis, išbandykite šį receptą namuose ir mėgaukitės skaniu bei sveiku gėrimu. Norėdami sukurti skirtingus derinius, taip pat galite pridėti kitų vaisių, tokių kaip oranžinė ar braškė. Išleiskite savo kūrybiškumą ir mėgaukitės natūralių sulčių pranašumais!

Scroll to Top