Kaip pasigaminti persikų sultis

Kaip pasigaminti skanių persikų sulčių namuose

Jei esate natūralių sulčių gerbėjas ir ieškote naujo recepto, kurį galite išbandyti, „Peach Juice“ yra puikus pasirinkimas. Peach yra ne tik gaivus ir skanus, bet ir vaisius, kuriame gausu maistinių medžiagų ir vitaminų, teikiančių keletą naudos sveikatai. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namuose pasigaminti skanių persikų sulčių.

būtini ingredientai:

  • 4 subrendę persikai
  • 500 ml šalto vandens
  • cukrus arba saldiklis pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1. Persikų paruošimas:

Pirmiausia gerai nuplaukite persikus. Tada nuimkite žievelę ir vienkartinę iš vaisių. Persikai supjaustykite mažais gabalėliais, kad palengvintumėte likvidavimo procesą.

2. Likvidavimas:

Įdėkite persikų gabalus į maišytuvą ir įpilkite šalto vandens. Viską plakite keletą minučių iki vienalyčio mišinio.

3. Pasaldinkite pagal skonį:

Išbandykite sultis ir, jei reikia, įpilkite cukraus ar saldiklio pagal skonį. Atminkite, kad „Peach“ jau turi natūraliai saldų skonį, todėl svarbu neperžengti cukraus.

4. Deformacija (neprivaloma):

Jei jums labiau patinka skaidrios sultys, mišinį galite išvalyti naudodami ploną filtrą ar sietą. Tai pašalins bet kokius kietą likučius, kurie galėjo būti.

5. Patiekite ledų:

Sultys perkelkite į individualų stiklainį ar stiklines ir keletą minučių šaldykite, kad būtų labai šalta. Patiekite su ledu ir papuoškite persikų gabaliuku ar mėtomis, jei norite.

Dabar jūs žinote, kaip namuose pasigaminti skanių persikų sulčių. Mėgaukitės šiuo gaiviu ir maistingu gėrimu bet kuriuo paros metu. Taip pat pabandykite pridėti kitų vaisių, tokių kaip oranžinė ar braškė, kad sukurtumėte skirtingus ir net skanesnius derinius. Geras apetitas!





<Žmonės taip pat klausia>


Scroll to Top