Kaip padaryti vaisius tamarind

Kaip gaminti vaisių tamarindo sultis

Tamarindo sultys yra gaivus ir skanus gėrimas, puikiai tinkantis karštoms vasaros dienoms. Be to, „Tamarind“ yra vaisių, kuriuose gausu maistinių medžiagų ir naudos sveikatai. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip gaminti vaisių Tamarindo sultis.

ingredientai:

  • 500 g šviežio tamarindo
  • 1 litras vandens
  • cukrus arba saldiklis pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1. Tamarindo paruošimas:

Pradėkite nulupdami „Tamantos“ ir pašalinkite sėklas. Norėdami palengvinti šį procesą, keletą minučių galite įdėti tamarinus į dubenį su karštu vandeniu. Tada minkykite „Tamants“ rankomis arba padedant šakute numesti minkštimą.

2. Virimas:

Į keptuvę padėkite tamarindo minkštimą ir įpilkite vandens. Atneškite į vidutinę ugnį ir virkite maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Tai padės dar labiau atsisakyti tamarindo skonio ir maistinių medžiagų.

3. Treneris:

Po virimo išjunkite ugnį ir leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti. Tada pereikite skystį per ploną sietą arba švarų audinį, kad nustatytumėte minkštimą ir pluoštus nuo tamarindo. Gerai paspauskite, kad ištrauktumėte visas sultis.

4. Saldainis:

Įtempę sultis, įpilkite cukraus ar saldiklio pagal skonį. Gerai išmaišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nepamirškite įrodyti sulčių ir pakoreguoti cukraus kiekį pagal jūsų pasirinkimą.

5. Atvėsinkite ir patiekite:

perkelkite tamarindo sultis į stiklainį ir atšaldykite mažiausiai 1 valandą, taigi labai šalta. Patiekite puodeliuose su ledu ir papuoškite keletą mėtų lapų ar citrinų griežinėlių, jei norite.

Dabar galite mėgautis skaniomis tamarindo sultimis, pagamintomis iš šviežių vaisių. Taip pat pabandykite pridėti keletą ledo akmenų ar net maišyti su kitais vaisiais, kad sukurtumėte skirtingus derinius. Gaivus ir pilnas skonio, tamarindo sultys yra puiki galimybė drėkinti ir mėgautis visais šio atogrąžų vaisių pranašumais.

Scroll to Top