Kaip pasigaminti minkštą tapioką su paruošta tešla

Kaip pasigaminti minkštą tapioką su paruošta mase

Jei esate tapijokos gerbėjas, žinote, kad makaronų tekstūra yra labai svarbi tobulai tapiokai. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti minkštą tapioką, naudojant paruoštą tešlą. Patikrinkite!

1 žingsnis: Pasirinkite paruoštą masę

Rinkoje yra keletas tapiokos masinių prekių ženklų. Pasirinkite tą, kuris jums patinka, ir vadovaujasi pakuočių paruošimo instrukcijomis.

2 žingsnis: Paruoškite tešlą

Vykdykite pakavimo instrukcijas, kad paruoškite tapiokos masę. Paprastai tiesiog drėkinkite tešlą vandeniu ir išmaišykite iki vienalytės konsistencijos.

3 žingsnis: Įkaitinkite kepimo keptuvę

Įkaitinkite keptuvę, kurioje kepama keptuvę ant vidutinės ugnies. Prieš įpilant tešlos, įsitikinkite, kad kepimo keptuvė yra labai karšta.

4 žingsnis: Paskleiskite tešlą keptuvėje

Šaukštu padedant tolygiai paskirstykite tapijokos tešlą į keptuvę. Venkite palikti tuščias vietas.

5 žingsnis: leiskite jam virti

Leiskite tapiokai virti kelias minutes, kol kraštai pradės keptuvę.

6 žingsnis: užpildykite tapioca

Kai makaronai jau buvo paruošti, atėjo laikas įdaryti tapijoką pagal jūsų skonį. Be kitų ingredientų, galite naudoti sūrį, kumpį, susmulkintą vištieną, daržoves, saldumynus.

7 žingsnis: sulankstykite tapijoką

Sulenkite tapioką per pusę, suformuodami pusę mėnulio ir lengvai paspauskite taip, kad užpildymas būtų gerai paskirstytas.

8 žingsnis: Tarnaukite ir mėgaukitės!

Patiekite vis dar karštą tapijoką ir mėgaukitės šiuo malonumu. Galite lydėti natūralias sultis ar kavą.

Dabar, kai jūs žinote, kaip pasigaminti minkštą tapioką su paruošta tešla, išbandykite šį receptą namuose ir nustebkite dėl rezultato. Geras apetitas!

Scroll to Top