Kaip sukurti „Spider Web“ Helovinui

Kaip padaryti „Spider Web“ Helovynui

Artėja Helovinas ir viena klasikinių šio laiko dekoracijų yra „Spider Web“. Tai sukelia bauginančią ir paslaptingą bet kokios aplinkos nuotaiką. Šiame straipsnyje mes po žingsnio išmokysime jus, kaip sukurti „Spider“ žiniatinklį, kad jūsų Helovino vakarėlis būtų dar nuostabesnis.

būtinos medžiagos:

  • juoda linija
  • lipni juosta
  • žirklės
  • Drabužių pertraukikliai
  • Viela

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: paruošimas

Prieš pradėdami kurti „Spider Web“, pasirinkite, kur norite jį pateikti. Tai gali būti ant sienos, lango ar net ant lubų. Įsitikinkite, kad paviršius yra švarus ir sausas.

2 veiksmas: žiniatinklio struktūra

Norėdami sukurti žiniatinklio struktūrą, supjaustykite maždaug 1 metro ilgio vielos gabalą. Sulenkite jį per pusę ir susukite galus, kad susidarytumėte apskritimą. Tai bus jūsų interneto pagrindas.

3 žingsnis: fiksacija

Ištaisykite žiniatinklio struktūrą norimoje vietoje naudodami juostą. Įsitikinkite, kad esate gerai įstrigę, kad nepatektumėte į vakarėlio metu.

4 žingsnis: juoda linija

Dabar atėjo laikas pradėti kurti patį internetą. Paimkite juodą liniją ir suriškite galiuką į vielos ratą. Tada ištieskite liniją iki priešingo apskritimo taško ir vėl surišk. Pakartokite šį procesą, kol jis sudarys tam tikrą žvaigždę.

5 žingsnis: perėjos

Norėdami suteikti žiniatinklio formą struktūrai, susikerta su juoda linija. Perduokite liniją per jau ištemptus linijas, sudarydami žiniatinklio modelį. Tęskite tai, kol užpildysite visą vielos ratą.

6 žingsnis: drabužių pertraukikliai

Norėdami pridėti realistiškesnį prisilietimą prie interneto, naudokite drabužių areštus, kad nustatytumėte juodą liniją jau ištemptose linijose. Tai sukurs įtampos efektą ir padarys internetą panašesnį į „Real Spider“ internetą.

7 veiksmas: galutinė informacija

Norėdami užbaigti „Spider“ tinklą, supjaustykite mažus juodos linijos gabaliukus ir atsitiktinai suriškite juos su konstrukcija. Tai imituos laisvą „Real Spider Web“ sruogą.

Dabar, kai išmokote kurti „Spider“ internetą Helovinui, tiesiog įgyvendinkite savo kūrybiškumą ir papuoškite savo partijos aplinką. Nepamirškite naudoti kitų baisių elementų, tokių kaip plastikiniai vorai, šikšnosparniai ir žvakės, kad viskas būtų dar bauginanti. Smagiai praleiskite laiką ir nuostabų Heloviną!

Scroll to Top