Kaip pasigaminti tilapiją padaže

Kaip padaryti tilapiją prie padažo

Įvadas

Tilapia yra labai universali ir skani žuvis, o vienas skaniausių būdų ją paruošti yra padaže. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime paprastą ir praktinį tilapijos receptą padaže, kuris tikrai patiks visiems skoniams.

ingredientai

  • 4 tilapijos filė
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 2 šaukštai sviesto
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 1 puodelis pomidorų padažo
  • 1/2 puodelio grietinės grietinės
  • Susmulkintos petražolių, kad papuoštų

paruošimo režimas

  1. Pagardinkite tilapijos filė su druska, pipirais ir citrinos sultimis. Rezervuokite 15 minučių.
  2. keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite česnaką ir svogūną iki auksinės.
  3. Įpilkite tilapijos filė ir virkite maždaug 5 minutes iš abiejų pusių arba kol auksiniai ir virti viduje.
  4. Nuimkite filė iš keptuvės ir atidėkite.
  5. Toje pačioje keptuvėje įpilkite pomidorų padažo ir kremo. Gerai išmaišykite iki vienalyčio padažo.
  6. Grąžinkite tilapijos filė į keptuvę ir virkite dar 2 minutes, kad jie absorbuotų padažo skonį.
  7. Išimkite nuo ugnies ir patiekite tilapijos padaže, dekoruodami kapotomis petražolėmis.
  8. Išvada

    Tilapia padaže yra skanus ir lengvai paruoštas pasirinkimas specialiam patiekalui. Naudodami šį receptą galite mėgautis skaniu ir maistiniu patiekalu. Pabandykite nustebinti!

Scroll to Top