Kaip padaryti uždarytus vyšninius pomidorus

Kaip pasigaminti vyšnių pomidorus

Jei esate vyšnių pomidorų gerbėjas ir ieškote skanaus būdo, kaip juo mėgautis, „Confit Cherry Pomidorees“ yra puikus pasirinkimas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip padaryti šį nenugalimą receptą.

ingredientai:

  • 500 g vyšninių pomidorų
  • 4 maltos česnako skiltelės
  • 4 čiobrelių šakos
  • 4 įlankos lapai
  • Naftos alyvuogių aliejus
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę 150 ° C temperatūroje
  2. Nuplaukite vyšninius pomidorus ir nusausinkite juos popieriniais rankšluosčiais.
  3. Kepimo inde padėkite vyšninius pomidorus, susmulkintus česnakus, čiobrelius ir įlankos lapus.
  4. Viską lašinkite su ypač nekaltybe alyvuogių aliejumi, kurio užtenka pomidorams uždengti.
  5. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  6. Uždenkite kepimo skardą aliuminio folija ir kepkite maždaug 1 valandą.
  7. Nuimkite foliją ir leiskite pomidorams kepti dar 30 minučių arba kol minkšta ir šiek tiek auksinė.
  8. Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti.
  9. Dabar, kai išmokote gaminti uždarus vyšninius pomidorus, galite tuo mėgautis įvairiais būdais. Tai puikiai tinka tarnauti kaip užkandis, pagrindinių patiekalų, salotų, sumuštinių ir net pyragų ir kiklių užpildymo stebėjimas.

    Išbandykite šį receptą ir nustebinkite neįtikėtinu uždarų vyšninių pomidorų skoniu. Geras apetitas!

Scroll to Top