Kaip pasigaminti Toskaną „Airfryer“
Jei esate Toskanos dešrelių gerbėjas ir namuose turite lėktuvo fondą, esate tinkamoje vietoje! Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip praktiškai ir sveikai paruošti skanią Toskaną „Airfryer“. Nagi?
ingredientai:
- 4 Toskanos dešros;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- Druska ir pipirai pagal skonį;
- Plonos žolelės pagal skonį.
paruošimo režimas:
- Įkaitinkite „Airfryer“ 200 ° C temperatūroje maždaug 5 minutes.
- Tuo tarpu padarykite mažus pjūvius Toskanos dešreles.
- Pagardinkite dešreles druska, pipirais, plonomis žolelėmis ir lašinkite su alyvuogių aliejumi.
- Įdėkite dešreles į „Airfryer“ krepšį, įsitikindami, kad jie palieka tarpą tarp jų.
- Paimkite krepšį į „Airfryer“ ir suplanuokite virimo laiką 15 minučių.
- Kas 5 minutes atidarykite lėktuvo ir pasukite dešreles, kad jie vienodai virtų.
- Po 15 minučių įsitikinkite, kad dešros yra auksinės ir virtos viduje.
- Išimkite dešreles iš „Airfryer“ ir patiekite karštą.
Dabar galite mėgautis skaniu Toskanos lėktuvu! Šis receptas puikiai tinka greitai užkandžiauti ar net sudaryti pagrindinį patiekalą. Išbandykite su savimi su jūsų pasirinktais duonomis, salotomis ar padažais.
Nepamirškite visada vykdyti „Airfryer“ instrukcijų ir sureguliuokite virimo laiką pagal įrenginio galią. Geras apetitas!