Kaip padaryti paprastą popieriaus ženklelį

Kaip padaryti paprastą popieriaus ženklelį

Įvadas

Ženkleliai yra būtini renginiai, konferencijos, mugės ir net įmonės. Jie padeda nustatyti žmones ir palengvina dalyvių bendravimą. Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip pasigaminti paprastą popieriaus ženklelį, kurį galima suasmeninti pagal jūsų poreikius.

reikalingos medžiagos

  • Kortelės popierius
  • žirklės
  • Pen arba žymeklis
  • Klijuojanti juosta arba saugos kaištis

žingsnis po žingsnio

  1. Pirmiausia pasirinkite ženklelio, kurį norite padaryti, dydį. Mes rekomenduojame standartinį 10 cm x 15 cm dydį.
  2. Tada iškirpkite tokio dydžio kortelės popierių naudodami žirkles.
  3. Ženklelio viršuje parašykite asmens pavadinimą arba įvykio pavadinimą naudodami rašiklį ar žymeklį. Norėdami pabrėžti šią informaciją, naudokite žymą & lt; h3 & gt; .
  4. Žemiau pavadinimo, jei taikoma, parašykite poziciją arba įmonę. Tam naudokite žymą & lt; p & gt;
  5. Jei norite, pridėkite logotipą ar vaizdą, susijusį su įvykiu ar verslu. Norėdami įterpti vaizdą, naudokite & lt; img & gt; .
  6. Norėdami pritvirtinti ženklelį drabužiuose, galite naudoti juostą ant nugaros arba saugos kaiščio. Būtinai gerai pataisykite, kad ženklelis neišleistų.
  7. papildomas pritaikymas

    Jei norite pridėti daugiau informacijos prie ženklelio, pavyzdžiui, telefono numerį, el. Pašto adresą ar socialinius tinklus, galite naudoti šią informaciją & lt; Span & gt; žymę. Be to, galite sukurti lentelę su & lt; lentele & gt; žyme, kad galėtumėte aiškiau organizuoti informaciją.

    Išvada

    Paprasto popieriaus ženklelio gaminimas yra puikus pasirinkimas renginiams ir situacijoms, kai reikia identifikavimo. Turėdami reikiamą medžiagą ir šiek tiek kūrybiškumo, galite sukurti suasmenintus ir funkcinius ženklelius. Nepamirškite, kad visada gerai pritvirtintumėte ženklelį ant drabužių, kad jis neišleistų. Smagiai kurkite savo ženklelius!

Scroll to Top