Kaip pasigaminti papajos uogienę

Kaip pasigaminti papajų uogienę

Įvadas

„Papaya Doce“ yra skanus tipiškas Brazilijos desertas, žinomas dėl savo saldaus skonio ir minkštos tekstūros. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip paruošti šį subtilumą savo namuose. Mėgaukitės!

ingredientai

  • 1 žalia papaja
  • 2 puodeliai cukraus
  • 1 puodelis vandens
  • 1 cinamonas lazdele
  • vėsta pagal skonį

žingsnis po žingsnio

1 žingsnis: Papajos paruošimas

Pradėkite nulupdami žalią papają ir pašalindami sėklas. Supjaustykite jį į mažus kubelius ir atidėkite.

2 žingsnis: Sirupo paruošimas

keptuvėje įpilkite cukraus, vandens, cinamono ant lazdelės ir gvazdikėlių. Atneškite į vidutinę ugnį ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

3 žingsnis: Papajos gaminimas

Įpilkite papajos kubelių prie sirupo ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 30 minučių arba tol, kol papaja bus minkšta, o sirupas sutirštės.

4 žingsnis: aušinimas ir aptarnavimas

Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite papajų visiškai šokinėti. Tada perkelkite į dangčio stiklo indą ir keletą valandų šaldykite prieš patiekdami.

papildomi patarimai

Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų papają dar skanesnį:

  • Pabandykite į sirupą pridėti citrinos ar oranžinio žievelės, kad citrusai paliestų.
  • Jei jums labiau patinka mažiau saldžių saldainių, recepte sumažinkite cukraus kiekį.
  • Dėl ypatingo prisilietimo į saldainį įpilkite šiek tiek susmulkintų perdavimų ar riešutų.

Išvada

„Papaya Candy“ yra paprastas desertas, kurį reikia gaminti ir džiugina visus skonius. Žingsnis po žingsnio galėsite pasiruošti šį malonumą savo namuose ir nustebinti savo šeimą bei draugus. Mėgaukitės!

Scroll to Top