Kaip pasigaminti žmogaus naminių gyvūnėlių butelio skeletą

Kaip pasigaminti žmogaus naminių gyvūnėlių buteliuką skeletas

Ar kada pagalvojote apie žmogaus skeleto kūrimą naudojant PET butelius? Tai smagi ir edukacinė veikla, kurią galima atlikti namuose ar klasėje. Šiame tinklaraštyje parodysime jums žingsnis po žingsnio, kaip padaryti žmogaus skeletą naudojant paprastas ir perdirbamas medžiagas.

būtinos medžiagos:

  • Tušti ir švarūs naminių gyvūnėlių buteliai
  • žirklės
  • lipni juosta
  • Nuolatinis rašiklis
  • akrilo dažai
  • Brush

žingsnis po žingsnio:

1. PET butelių paruošimas

Pirmiausia įsitikinkite, kad naminių gyvūnėlių buteliai yra švarūs ir sausi. Išimkite etiketes ir supjaustykite butelius skirtingose ​​dalyse, remiantis žmogaus skeleto dalimis.

2. Skeleto surinkimas

Naudokite juostą, kad suvienytumėte naminių gyvūnėlių butelių dalis, sudarydami skeleto kaulus. Pavyzdžiui, galite sujungti dvi butelio dalis, kad susidarytumėte rankos ar kojos kaulą.

3. Kaulų identifikavimas

Su nuolatiniu rašikliu parašykite kiekvieno kaulo pavadinimą atitinkamose skeleto dalyse. Tai padės nustatyti ir sužinoti apie žmogaus anatomiją.

4. Skeleto tapyba

Norėdami dažyti skeleto kaulus, naudokite akrilo dažus ir teptuką. Galite pasirinkti dažyti visus vienos spalvos kaulus arba naudoti skirtingas spalvas, kad palengvintumėte identifikavimą.

apdaila:

Po dažymo leiskite skeletui visiškai išdžiūti. Dabar jūs turite žmogaus skeletą, pagamintą iš naminių gyvūnėlių butelių! Galite naudoti jį kaip dekoravimą, mokymo įrankį ar net žaisti su gydytoju.

Ši veikla yra puikus būdas smagiai ir tvariai išmokyti žmogaus kūno. Be to, tai skatina kūrybiškumą ir komandinį darbą. Taigi surinkite medžiagas ir pradėkite kurti savo žmogaus naminių gyvūnėlių buteliuką skeletą!



Scroll to Top