Kaip padaryti paprastas tropeiro pupeles

Kaip padaryti paprastą tropeiro pupeles

„Tropeiro“ pupelės yra tipiškas kasybos virtuvės patiekalas, kuriame derinamos pupelės, dešra, šoninė, kiaušiniai ir manijos miltai. Tai skanus ir lengvai paruoštas pasirinkimas visam ir skaniam patiekalui. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip padaryti paprastą, bet pilną skonį. Nagi!

ingredientai:

  • 500 g „Carioquinha“ pupelių
  • 200 g pepperoni dešros
  • 200 g bacon
  • 2 kiaušiniai
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 3 maltos česnako skiltelės
  • 2 puodeliai kasavos miltų
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Susmulkinti česnakai baigti

paruošimo režimas:

  1. Virkite pupeles druskingame vandenyje iki minkštos. Nusausinkite ir rezervuokite.
  2. Didelėje keptuvėje kepkite šoninę iki traškios. Pašalinkite riebalų perteklių ir rezervuokite lašinius.
  3. Toje pačioje keptuvėje kepkite pipirų dešrą iki auksinės rudos spalvos. Pašalinkite riebalų perteklių ir rezervuokite dešrą.
  4. toje pačioje keptuvėje, pakepinkite svogūną ir česnaką iki auksinės.
  5. Į keptuvę įpilkite virtų pupelių ir gerai išmaišykite.
  6. Tada pridėkite pipirų dešrą ir rezervuotą lašinį.
  7. Įtraukite kiaušinius atskirame dubenyje ir lengvai plakite. Supilkite kiaušinius į keptuvę ir maišykite, kol jie bus iškepę.
  8. Įpilkite mandagų miltų palaipsniui, visada maišydami, kol drėgnos pupelės bus gerai įtrauktos.
  9. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  10. Apdaila su kapotais česnakais viršuje.
  11. Dabar, kai išmokote pasidaryti paprastas tropeiro pupeles, tiesiog patiekite ir mėgaukitės šiuo Minas Gerais malonumu. „Tropeiro“ pupeles gali lydėti balti ryžiai, troškinti žiedinių kopūstų ir gerų pipirų tiems, kuriems patinka aštrus prisilietimas. Geras apetitas!

Scroll to Top