Kaip padaryti perdirbamą muzikos instrumentą

Kaip padaryti perdirbamą muzikos instrumentą

Ar kada pagalvojote apie savo muzikos instrumento kūrimą naudodami perdirbamas medžiagas? Be to, kad esate kūrybingas būdas pakartotinai naudoti objektus, kurie atitiktų šiukšliadėžę, taip pat galite smagiai praleisti laiką ir sužinoti apie muziką. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip padaryti perdirbamą muzikos instrumentą.

būtinos medžiagos:

  • Cardboard Box
  • PET tušti buteliai
  • Butelių dangteliai
  • Elastics
  • Cola
  • žirklės
  • Rašalas arba spalvotas popierius

žingsnis po žingsnio:

1. Pasirinkite instrumentą, kurį norite padaryti

Yra keletas muzikos instrumentų variantų, kuriuos galima gaminti iš perdirbamų medžiagų, tokių kaip fleita, būgnai, barškėjimas, gitara, be kita ko. Pasirinkite instrumentą, kuris jus labiausiai domina, ir pradėkime!

2. Paruoškite medžiagas

Gaukite visas medžiagas, reikalingas jūsų instrumentui sukurti. Įsitikinkite, kad naminių gyvūnėlių buteliai yra švarūs ir sausi, o dangteliai yra sandariai uždaryti.

3. Sukurkite instrumento korpusą

Norėdami sukurti savo instrumento korpusą, naudokite kartoninę dėžę. Iškirpkite dėžę pagal norimą dydį ir papuoškite jį rašalu ar spalvotu popieriumi, palikdami jį savaip.

4. Atlikite reikiamus pakeitimus

Atsižvelgiant į jūsų pasirinktą instrumentą, gali tekti atlikti keletą pakeitimų. Pvz., Jei ketinate pasidaryti fleitą, padarykite mažas skylutes naminių gyvūnėlių buteliuke, kad sukurtumėte muzikines natas.

5. Sumontuokite stygas ar mušamuosius

Jei jūsų instrumentui reikia stygų, naudokite elastiką, kad sukurtumėte reikiamą įtampą. Jei tai mušamųjų instrumentas, kaip būgnelis

6. Testas ir koregavimas

Surinkę savo instrumentą, išbandykite jį, kad pamatytumėte, ar jis veikia tinkamai. Atlikite reikiamus pakeitimus, kad pagerintumėte garsą ar grojamumą.

7. Smagiai!

Dabar, kai jūsų perdirbamas muzikos instrumentas yra paruoštas, laikas linksmintis ir tyrinėti garsus, kuriuos jis gali skleisti. Išleiskite savo kūrybiškumą ir mėgaukitės kuriant unikalią muziką ir melodijas.

naudodamiesi šiais patarimais galite paprasčiau ir linksmai sukurti savo perdirbamą muzikos instrumentą. Be jūsų kūrybiškumo stimuliavimo, jūs prisidėsite prie aplinkos išsaugojimo. Taigi eikite į darbą ir pradėkite kurti savo perdirbamą muzikos instrumentą dabar!

Scroll to Top