Kaip švęsti Cristiano Ronaldo FIFA 22

Kaip švęsti Cristiano Ronaldo FIFA 22

FIFA 22 yra vienas populiariausių futbolo žaidimų pasaulyje, o vienas smagiausių dalykų, kurį reikia padaryti, yra švęsti tikslą. Ir jei esate Cristiano Ronaldo gerbėjas, tikrai norėsite išmokti savo būdingą šventę žaidime. Šiame tinklaraštyje mes jus žingsnis po žingsnio išmokysime švęsti Cristiano Ronaldo FIFA 22.

1 žingsnis: Pasirinkite grotuvą

Prieš pradėdami šventę, turite pasirinkti žaidėją, kuris jį atliks. „FIFA 22“ metu Cristiano Ronaldo yra keliose komandose, tokiose kaip „Juventus“, „Manchester United“ ir Portugalijos nacionalinė komanda. Taigi išsirinkite vieną iš šių komandų ir sudėkite Cristiano Ronaldo į lauką.

2 veiksmas: pelnykite tikslą

Dabar, kai pasirinkote žaidėją, laikas įmušti įvartį. Nesvarbu, ar tai būtų draugiškas žaidimas, internetinis žaidimas ar karjeros režimas, padarykite viską, kad pasiektumėte tikslą ir pasuktumėte tinklus.

3 žingsnis: paleiskite šventę

Įmušus įvartį, laikas atlikti Cristiano Ronaldo šventę. Tam atlikite šiuos veiksmus:

  1. Paspauskite mygtuką „Celebration“ (paprastai mygtukas „B“ „Xbox“ arba „Circle“ „PlayStation“).
  2. Pasirinkite individualią šventės parinktį.
  3. Ieškokite Cristiano Ronaldo šventės „Options“ sąraše.
  4. Pasirinkite norimą šventę.
  5. Dabar tiesiog mėgaukitės ir pamatykite, kad jūsų žaidėjas atlieka būdingą Cristiano Ronaldo šventę. Atminkite, kad kai kurios šventės gali skirtis atsižvelgiant į jūsų grojamą FIFA versiją, todėl įsitikinkite, kad grojate FIFA 22, kad pasiektumėte naujausias šventes.

    Papildomi patarimai:

    Be Cristiano Ronaldo šventės, FIFA 22 siūlo daugybę kitų švenčių, kurias galite išbandyti. Naršykite turimas galimybes ir smagiai išbandykite įvairius būdus, kaip švęsti savo tikslus.

    Taip pat atminkite, kad šventes galima pritaikyti. Galite pakeisti standartinę žaidėjų šventę į savo pasirinkimą. Norėdami tai padaryti, eikite į žaidimo nustatymus ir ieškokite šventės pritaikymo parinkties.

    Galiausiai nepamirškite mėgautis žaidimu ir linksmintis su šventėmis. „FIFA 22“ siūlo svaiginančią ir realistišką patirtį, o šventės yra tik vienas iš daugelio būdų maksimaliai išnaudoti žaidimą.

    Mes tikimės

Scroll to Top