Kaip padaryti vaikų raganų raganą

Kaip pasigaminti vaikų raganų raganą

Jei ieškote linksmos veiklos, susijusios su vaikais, kaip būtų išmokti kurti raganų raganą? Tai puiki galimybė skatinti mažylių kūrybiškumą ir vaizduotę. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti vaikų raganų raganų, naudojant paprastą ir lengvai randamą medžiagą. Nagi!

būtinos medžiagos:

  • 1 kepsninės lazdelė
  • kartonas
  • žirklės
  • Baltos klijai
  • akrilo dažai
  • Brush
  • Ornamentai (blizgučiai, juostelės, akmenukai ir kt.)

žingsnis po žingsnio:

1. Paruošti lazdelės pagrindą

Pirmiausia supjaustykite žvaigždės formos kartono ar mėnulio gabalą. Tai bus jūsų lazdelės pagrindas. Naudokite žirkles, kad suformuotumėte kartoną pagal jūsų pasirinkimą.

2. Dekoravimas bazėje

Su akrilo dažais ir teptuku dažykite lazdelės pagrindą norima spalva. Leiskite jam keletą minučių išdžiūti.

3. Suasmeninti lazdelę

Dabar laikas paleisti vaizduotę! Naudokite baltus klijus, kad pritvirtintumėte tokius papuošalus kaip blizgučiai, spalvotos juostelės, akmenukai ar bet kuri kita jūsų turima medžiaga. Leiskite vaikui pasirinkti papuošalus ir padėti jam įklijuoti.

4. Dantų krapštuko taisymas

Su baltais klijais pritvirtinkite kepsninės lazdelę prie lazdelės pagrindo. Įsitikinkite, kad esate gerai priklijuoti, kad išvengtumėte avarijų.

5. Baigti lazdelę

Prieš naudodamiesi, leiskite lazdelei visiškai išdžiūti. Po to jis yra pasirengęs būti naudojamas žaidimuose, teminiais vakarėliais ar net kaip Helovino kostiumo dalis.

Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti vaikų raganos raganą, pasinaudokite proga linksmintis su vaikais ir skatinti jų vaizduotę. Ši veikla puikiai tinka šeimos laisvalaikio akimirkoms arba vyks vaikų vakarėliuose. Išleiskite kūrybiškumą ir sukurkite unikalias ir ypatingas lazdeles!

Tikimės, kad jums patiko mūsų žingsnis po žingsnio. Dalykitės savo kūriniais su mumis ir smagiai praleiskite laiką!

Scroll to Top