Kaip padaryti „Xerem“ slėgio viryklėje

Kaip į Xerém slėgio viryklėje

Jei esate šiaurės rytų virtuvės gerbėjas, jūs tikrai girdėjote apie skanų „Xerém“. Šis tradicinis receptas yra pagamintas iš maltų kukurūzų ir gali būti patiekiama taip, kaip yra taip, ar net kaip pagrindinį patiekalą. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime, kaip praktiškai ir greitai atlikti „Xerém“ slėginės viryklėje. Nagi!

ingredientai:

  • 2 puodeliai kukurūzų kserém
  • 4 puodeliai vandens
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 2 šaukštai aliejaus
  • Sal pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Slėginėje viryklėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės spalvos.
  2. Įpilkite kukurūzų kserém ir gerai išmaišykite, kad visi grūdai būtų suvynioti į pakepintus.
  3. Įpilkite vandens ir druskos, vėl maišydami, kad sumaišytumėte visus ingredientus.
  4. Uždarykite slėgio viryklę ir virkite maždaug 20 minučių nuo to momento, kai keptuvė pradeda gurkšnoti.
  5. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol slėgis paliks natūraliai, prieš atidarant keptuvę.
  6. Jei reikia, sureguliuokite druską ir patiekite šiltą Xerém.
  7. Dabar, kai jūs žinote, kaip padaryti „Xerém“ slėginėje viryklėje, galite džiaugtis tuo malonumu savo patiekaluose. „Xerém“ yra universalus patiekalas, kurį gali lydėti mėsa, naminiai paukščiai, žuvis ar net sunaudoti. Pabandykite nustebinti šio šiaurės rytų delikateso skoniu!

    Šaltiniai: