Kaip suformatuoti „e7 Power Moto“

Kaip suformatuoti „Moto E7 Power

Jei susiduriate su savo „E7 Power“ motociklo problemomis, tokiomis kaip pastovūs avarijos, lėtumas ar klaidos operacinėje sistemoje, gali reikėti suformatuoti įrenginį. Formatavimas yra procesas, kuris atkuria mobilųjį telefoną gamyklos nustatymams, pašalinant visus įdiegtus duomenis ir programas. Šiame tinklaraštyje parodysime, kaip žingsnis po žingsnio suformatuoti „Moto E7 Power“.

1 žingsnis: Duomenų atsarginė kopija

Prieš formuodami „Moto E7“ galią, svarbu sukurti visus svarbius duomenis, tokius kaip nuotraukos, vaizdo įrašai, kontaktai ir dokumentai. Tai galite padaryti prijungdami telefoną prie kompiuterio ir rankiniu būdu perkeldami failus arba naudodami „Cloud Storage“ paslaugas, tokias kaip „Google Drive“ ar „Dropbox“.

2 veiksmas: Išjunkite „Google“ paskyrą

Norėdami įsitikinti, kad nepraleidžiate prieigos prie savo „Google“ paskyros po formatavimo, turite išjungti sąskaitą „Moto E7 Power“. Norėdami tai padaryti, eikite į „Nustatymai“> „Accounts“> „Google“ ir bakstelėkite savo paskyrą. Tada spustelėkite tris viršutinio dešiniojo kampo taškus ir pasirinkite „Pašalinti sąskaitą“. Patvirtinkite veiksmą ir sąskaita bus išjungta.

3 žingsnis: Formuokite „Moto E7 Power

Dabar laikas suformatuoti „E7 Power Moto“. Atlikite toliau pateiktus veiksmus:

  1. Prieiga prie mobiliųjų nustatymų.
  2. Nustatykite ekraną žemyn ir bakstelėkite „Sistema“.
  3. Pasirinkite „REFINAR“ arba „RETORE“ (pavadinimas gali skirtis priklausomai nuo operacinės sistemos versijos).
  4. Bakstelėkite „Gamyklos duomenų iš naujo apibrėžti“ arba „atkurti gamyklos standartus“.
  5. Perskaitykite informaciją ekrane ir patvirtinkite veiksmą.
  6. Įveskite slaptažodį arba atrakinkite modelį, jei paprašyta.
  7. Bakstelėkite „Visko ištrynimas“ arba „Atstatykite telefoną“.
  8. „Moto E7“ galia bus paleista iš naujo ir prasidės formatavimo procesas. Palaukite, kol telefonas visiškai paleis iš naujo.

    4 žingsnis: nustatykite „E7 Power Moto“

    Po formatavimo „Moto E7 Power“ bus panašus į naują, be jokių duomenų ar programos įdiegtų. Dabar reikia dar kartą sukonfigūruoti telefoną. Vykdykite ekrane esančias instrukcijas, kad pasirinktumėte kalbą, prisijungtumėte prie „Wi-Fi“ tinklo, prisijunkite prie „Google“ paskyros ir, jei norite, atstatykite atsarginių kopijų duomenų duomenis.

    Atminkite, kad „Moto E7“ galios formatavimas ištrina visus mobiliuosius duomenis, todėl svarbu įsitikinti, kad prieš pradedant procesą, atsargiai kopijuojate viską, kas svarbu. Be to, atminkite, kad formatavimas neišspręs aparatinės įrangos problemų, tik su programine įranga susijusiomis problemomis.

    Mes tikimės, kad šis vadovas jums buvo naudingas suformatuoti „E7 Power Moto“. Jei proceso metu kyla klausimų ar susiduriate su problema, nedvejodami kreipkitės pagalbos į specializuotus forumus ar susisiekite su „Motorola“ technine pagalba.

Scroll to Top