Kaip priversti „Samsung“ išjungimą

Kaip priversti „Samsung“ išjungti

Ar jūs kada nors išgyvenote situaciją, kai jūsų „Samsung“ telefonas sudužo ir neatsako į jokią komandą? Tokiais atvejais būtina priversti prietaiso atleidimą iš naujo jį paleisti. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip tai padaryti paprasčiau ir greitai.

žingsnis po žingsnio, kad priverstumėte išjungti „Samsung“

1. Paspauskite ir laikykite „Samsung“ mobilųjį telefoną įjungti/išjungti. Paprastai šis mygtukas yra dešinėje įrenginio pusėje.

2. Tuo pat metu paspauskite ir palaikykite mygtuką Mažėjant garsumą. Šis mygtukas taip pat yra telefono šone, paprastai kairėje.

3. Toliau paspauskite abu mygtukus maždaug 10 sekundžių, kol jūsų „Samsung“ ekranas bus juodas ir „Viber“ įrenginys.

4. Išleiskite mygtukus ir palaukite kelias sekundes. Tada dar kartą paspauskite skambučio mygtuką, kad iš naujo paleistumėte telefoną.

5. Jei po šios procedūros „Samsung“ neatsiranda iš naujo, gali reikėti, jei įmanoma, gali prireikti išvežti akumuliatorių iš įrenginio. Išjunkite telefoną, nuimkite galinį dangtelį ir akumuliatorių, palaukite kelias sekundes ir pakeiskite akumuliatorių. Tada paprastai įjunkite telefoną.

Kodėl verčia „Samsung“?

Priverstinis išjungti „Samsung“ mobilųjį telefoną yra būtina priemonė, kai prietaisas užrakinamas ir neatsako į jokias komandas. Tai gali nutikti dėl programinės įrangos problemų, kenkėjiškų programų ar net operacinės sistemos gedimų.

Kai verčiate išjungti, staiga nutraukiate mobiliojo telefono veikimą, kuris gali padėti išspręsti nedideles problemas ir normaliai paleisti įrenginį.

Papildomi patarimai:

– Prieš verčiant išjungimą, keletą sekundžių pabandykite paspausti posūkio mygtuką, kad pamatytumėte, ar telefonas reaguoja.

– Įsitikinkite, kad „Samsung“ akumuliatorius yra pakankamai įkrautas

– Jei užrakinimo problema išlieka net po to, kai buvo priversta, rekomenduojama kreiptis į specialią techninę pagalbą.

  1. 1 žingsnis: paspauskite ir palaikykite posūkį -Off mygtuką
  2. 2 veiksmas: paspauskite ir palaikykite mygtuką Mažėja
  3. 3 žingsnis: Palaukite, kol išjungsite mobilųjį telefoną ir paleiskite iš naujo
  4. 4 veiksmas: jei reikia, nuimkite akumuliatorių



  5. Suderinami „Samsung“ modeliai
    Nesuderinami „Samsung“ modeliai




    Galaxy S21

    Galaxy S10


    Galaxy A52
    Galaxy pastaba 9


    Galaxy M31

    Galaxy J7


    Dabar, kai žinote, kaip priversti „Samsung“ išjungti, galite greitai ir efektyviai išspręsti užrakinimo problemas. Nepamirškite visada atnaujinti savo mobilųjį telefoną ir pasinaudoti patikimomis programomis, kad išvengtumėte galimų sistemos gedimų.

    Tikimės, kad šis tinklaraštis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau. Iki kito karto!

Scroll to Top